J. Kotala 30. (p.)
J. Zima 53.
2:6
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komárov vrátil Budišovicím porážku z podzimu


Branky


30. J. Kotala (p.) , 53. J. Zima - 2. J. Novák , 27. O. Surový , 51. J. Novák , 63. M. Šubert , 85. J. Novák , 89. M. Zapletal
0

Komárov byl po celý zápas lepším týmem a postupně navyšoval skóre až na konečných 6:2. Zaskvěl se autor hattricku Jan Novák. Komárov tak vrátil porážku Budišovicícm i s úroky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli vstup do zápasu vskutku razantní. Už v 1. minutě dostal Michal Šubert balón mezi hostující obranu a jeho střela jen těsně minula bránu. O minutu později dlouhý nákop stopera Ondřeje Surového z vlastní poloviny zužitkoval Jan Novák, jenž balón trefil holení a překvapil domácího brankáře Radima Kotalu - 0:1. V 10. minutě Michal Šubert minul domácí svatyni. V 15. minutě dlouhý balón Ondřeje Surového koníčkem uklidil na břevno Petr Lyko. V 20. minutě Michal Hřivnáč orazítkoval tyčku. Hosté svoji aktivitu korunovali v 27. minutě, když tvrdý centr Josefa Kubesy usměrnil do prázdné branky zcela volný Ondřej Surový. V 30. minutě byl faulován domácí Jaromír Zima ml. v pokutovém území a penaltu dával přehledem Jakub Kotala, když sice brankář Pelc směr vystihl, ale na jeho střelu se natahoval marně - 1:2. Tímto výsledkem skončil i poločas.

Hosté z Komárova nepolevili ve svém úsilí ani ve druhé půli. V 51. minutě vybojoval míč Michal Šubert a aktivní Jan Novák obstřelil brankáře Kotalu - 1:3. O dvě minuty později po standardce Lukáše Pavelky hlavou snižoval Jaromír Zima ml. - 2:3. V 54. minutě mohli hosté navýšit skóre, ale Srubek namířil svůj přímý kop jen do tyče. V 63. minutě se však už hosté radovali z branky, když dlouhý míč Josefa Kubesy vypadl brankáři Kotalovi z rukou a Michal Šubert střelou mezi nohami obránce rozvlnil síť - 2:4. V 71. minutě navíc po střetu Josefa Kubesy s gólmanem Kotalou,  přestřelil branku domácích Petr Lyko. V 85. minutě poslal Michal Hřivnáč dlouhý míč na Marcela Zapletala, který míč sklepl k Janu Novákovi, který míč prodloužil hlavou do branky a zkompletoval svůj hattrick - 2:5. V 89. minutě si zpracova dlouhý výkop komárovského brankáře Petra Pelce Marcel Zapletal a tvrdou ranou k tyči uzavřel účet zápasu - 2:6.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Budišovice
Jaromír Zima st. (trenér): Komárov byl po celý zápas lepším týmem a zaslouženě poprávu vyhrál. Hosté mě oproti podzimnímu zápasu překvapili. Byli běhavější, dávali rychlé góly. My jsme navíc hráli v pomíchané sestavě, protože máme zraněné.

SK Komárov
Lukáš Kupčík (trenér): Jsme rádi, že hráči k zápasu přistoupili zodpovědně. Od začátku jsme byli aktivnější. Hráči plnili mé pokyny. Po většinu zápasu jsme byli lepším týmem a dotáhli jsme ho do vítězného konce. Dnes si troufám říci, že nejlepším hráčem byli všichni, ale nominoval jsem tyto dva Jana Nováka a Ondřeje Surového.



Sestavy


TJ Sokol Budišovice
R. Kotala [-] - T. Halfar [-] , L. Pavelka [-] , O. Gelnar [-] , M. Honěk [-] - J. Zima [-] , R. Kubánek [-] , M. Zajíc [-] , J. Kotala [-] - T. Musial [-] , M. Polomský [-] (26. I. Gelnar [-] ) -

SK Komárov
P. Pelc [-] - J. Ryboň [-] , O. Surový [-] , R. Tůma [-] - J. Srubek [-] , M. Hřivnáč [-] (87. J. Erban [-] ) , P. Lyko [-] , J. Kubesa [-] (71. L. Žůrek [-] ) , J. Novák [-] - J. Tůma [-] , M. Šubert [-] (82. M. Zapletal [-] ) -

Hráči zápasu: J. Zima - O. Surový , J. Novák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - HALFAR Jiří (N), SIWEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.