1:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hněvošice přejely Bohuslavice


Branky


74. P. Cigán - 1. R. Ševior , 10. P. Ševior , 12. P. Ševior , 83. M. Benek (vl.)
0

Hněvošice o své výhře rozhodly během dvanácti minut, kdy zatížily konto soupeře třemi góly. Pak se hra uklidnila. Ve druhé půli se do hry dostaly i domácí Bohuslavice. Snížily na 3:1. Pak si však nešťastně vsítili vlastní branku a Hněvošice si připsaly tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Druhé Hněvošice zavítaly do Bohuslavic a vstup do utkání měly vskutku raketový. Prakticky prvních dvanáct minut rozhodlo o osudu utkání. Hned po rozehrávce nabral rychlost Patrik Stříbný a utekl všem. Odcentroval na Pawla Cojga, který zpětně na hranici velkého vápna našel Romana Ševiora a ten svou střelou napnul síť domácí svatyně - 0:1. V 10. minutě našel přetažený centr Romana Gargoše Pawla Cojga, jenž přihrávkou pod sebe našel Pavla Ševiora a ten asi z jedenácti metrů prostřelil brankáře Maňáka - 0:2. ve 12. minutě našel Patrik Stříbný Romana Ševiora, který svou nahrávku adresoval lépe postavenému bratrovi Pavlovi, a ten byl neomylný. Pak se hra uklidnila. Hněvošice se ukolébaly a Bohuslavice byly jak opařené a nevěděly, co hrát. Teprve v 35. minutě se dostal ke střele hněvošický Roman Gargoš a gólman Maňak vytahoval míč jen konečky prstů. Polčas tak skončil tříbrankovou výhrou hostů.

V úvodu druhého dějství neprostřelil hněvošický Patrik Stříbný nadvakrát domácího gólmana Maňáka. Poté se začaly osmělovat i Bohuslavice, které však zcela vyhořely v koncovce. Své šance zcela zazdili Vojtěch Janoš, Jan Krupa a Tomáš Petřík. Hosté odpověděli střelou Pavla Ševiora, která jen těsně lízala levou tyč. V 74. minutě zatáhl bohuslavický útočník míč k rohovému praporku. Odcentroval do velkého vápna, kde stál dobře postavený Petr Cigán, jenž nadvakrát pokořil hněvošického brankáře Lukáše Hartmanna - 1:3. O tři minuty později střelu Patrika Stříbného brankář Maňák vyrazil a dokázal zlikvidovat i následné dorážky Martina Schlehofera a Romana Gargoše. V 83. minutě daly Hněvošice čtvrtou branku, když si centr Radka Buchty nešťastně hlavou srazil do vlastní sítě Matěj Benek - 1:4. Hněvošice využily zaváhání vedoucích Služovic a výhrou se na ně dotáhly už na pouhý bod.  



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Vletěli na nás jako uragán. Z naší strany začátek hlavně v obraně tragický. Poločas jsme se hledali. Ke konci poločasu se hra vyrovnala. Ve druhé půli jsme už byli lepším týmem, ale naše zakončení bylo tragické.

TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (vedoucí): Vyšel nám úvod jako z partesu. Po dvanácti minutách jsme vedli o tři branky. Pak jsme se ukolébali a přestali hrát. Opět nám vyšel začátek druhé půle, a ke konci jsme polevili. Přesto je naše vítězství zasloužené.



Sestavy


SK Bohuslavice B
M. Maňák [-] - L. Kušnír [-] (70. P. Joško [-] ) , J. Krupa [-] , T. Petřík [-] , P. Cigán [-] , M. Šramel [-] , T. Hruška [-] (70. A. Barč [-] ) , V. Janoš [-] , M. Benek [-] , I. Dominik [-] , T. Král [-]

TJ Sokol Hněvošice
L. Hartmann [-] - B. Cojg [-] , R. Buchta [-] , J. Harazim [-] (72. M. Schlehofer [-] ) , R. Buchta [-] - P. Ševior [-] , P. Cojg [-] , P. Stříbrný [-] , J. Novák [-] - R. Ševior [-] , R. Gargoš [-] (83. D. Kotzián [-] )

ŽK: 35. M. Šramel , 51. T. Hruška , 87. T. Petřík .
Hráči zápasu: M. Maňák - R. Ševior , P. Ševior .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KOPPERBERG Michal - KOCIÁN Jiří (N), KOTZIÁN Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.