5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:30

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlavnice nadělila búra Brumovicím


Branky


27. T. Liška , 32. T. Liška , 41. J. Wollner , 49. J. Gloga , 76. J. Wollner
0

Domácí Hlavnice si vcelku s přehledem poradila s něškodnými Brumovicemi, kterým na cestu domů přibalila pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brumovice se po sérii domácích zápasů poprvé na jaře představily na venkovním hřišti a nebylo to představení povedené. Hostům chybělo pět hráčů základní sestavy a na jejich hhře se to projevilo. Domácí byli lepší ve všech směrech a hosté z Brumovic si za celý zápas nevypracovaly ani jednu vyloženou šanci. Domácí Hlavnice šla do zaslouženého vedení v 28. minutě, když střelu Davida Lišky vrátil za záda brumovického brankáře Rostislava Palúcha Tomáš Liška - 1:0. Hlavnický kanonýr se při střele zranil a musel střídat. O čtyři minuty později se po krásné kombinační akci dokázal prosadit opět Tomáš Liška - 2:0. V 41. minutě stál na konci krásné kombinační akce Jan Wollner, který vstřelil třetí branku svého týmu - 3:0.

 

Druhé dějství pokračovalo úplně ve stejném duchu jako první. Hlavnice soupeře jasně přehrávala. Brumovice navíc dělaly velké chyby v obraně. Už ve 49. minutě zametl svou střelu do brumovické branky Jakub Gloga - 4:0. V dalším průběhu hry zahodili další šance domácích Jan Wollner, Tomáš Liška a Lukáš Kirschner. V 75. minutě musel předčasně pod sprchy po druhé žluté kartě autor dvou branek Tomáš Liška. Skóre zápasu uzavřel o minutu později hlavnický kanonýr Jan Wollner - 5:0. Hlavnice se po výhře dostala do čela tabulky.  

 

zdroj foto: Hana Lukášová



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Utkání bylo jednoznačné. Vypracovali jsme si hodně šancí, hosté žádnou. Dělali zbytečné chyby v obraně. Dneska si po dlouhé době zahráli i náhradníci.

TJ Slezská Hořina Brumovice
Jan Matyáš (trenér): Utkání bylo jednoznačné ve prospěch Hlavnice. Ta byla rychlejší, měla šance a dávala góly. Hodně to přičítám, že nám vypadlo pět hráčů základní sestavy a hráči se s tím nedokázali popasovat.



Sestavy


Družba Hlavnice
P. Gebauer [-] - L. Kirschner [-] (68. P. Rychta [-] ) - P. Elbl [-] , L. Lodňánek [-] (10. T. Liška [-] ) , J. Wollner [-] , J. Gloga [-] , Z. Vrána [-] (77. D. Lukáš [-] ) , D. Ochrana [-] (56. J. Lukáš [-] ) , D. Liška [-] (28. M. Bulanda [-] ) , D. Hendrych [-] , P. Wolf [-]

TJ Slezská Hořina Brumovice
R. Palúch [-] - V. Silber [-] , J. Valošek [-] , R. Kubičík [-] , L. Pěčonka [-] (73. J. Klapetek [-] ) - V. Porubek [-] , T. Vavrečka [-] , M. Nowak [-] , J. Varyš [-] - L. Blažek [-] , J. Herber [-] -

ŽK: 65. T. Liška , 85. P. Wolf - 11. J. Valošek , 79. L. Blažek . ČK: 75. T. Liška .
Hráči zápasu: M. Nowak , J. Varyš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - ZEMEK Lubomír (N), ŠÍNA Radovan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.