1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina doma opět padla


Branky


0

Štítina doma opět prohrála. Nestačila na mužstvo z Hlavnice. To šlo do vedení v prvním poločase. Štítina ve druhém stačila sice vyrovnat, ale na druhou trefu Hlavnice už nenašla odpověď.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání bylo herně vyrovnané z obou stran. Šance si vypracovala obě mužstva. V 17. minutě si vypracoval tutovku štítinský Petr Hřivnáč, jehož střelu na vzdálenější tyč hlavnický brankář Lukáš Kirschner chytil. Hlavnice šla do vedení v 19. minutě, když využila nezformované obrany domácího týmu a po centru zprava dorážel za záda bezmocného Tomáše Stoklasy svým desátým gólem v sezóně hlavnický kanonýr Jan Wollner - 0:1. Do konce poločasu byla o něco lepší domácí Štítina. Největší šanci spálil Petr Boček, když z voleje těsně přestřelil hlavnickou bránu. Pak se už do poločasu nic vážnějšího nestalo.

 

Začátek druhé půle byl v první pětiminutovce nemastný neslaný. V 52. minutě zahrávala domácí družina volný přímý kop. Míč našel na vzdálenější tyči volného Petra Hřivnáče, který pohodlně srovnal skóre zápasu - 1:1. V následném průběhu si obě mužstva vypracovala nějaké šance. Rozhodující moment zápasu přišel v 71. minutě, když hosté zahrávali rohový kop, balón se vrátil na šestnáctku a Daniel Hendrych nadvakrát překonal brankáře Stoklasu - 1:2. Ve zbývajícím průběhu si Štítina si vypracovala šanci Petrem Bočkem, který situaci vyřešil špatně. Deset minut před koncem zase zaváhal autor branky Petr Hřivnáč. Hlavnice si taky vypracovala šanci, ale taky nebyla úspěšná. Zápas tak dospěl k výhře hostujícího týmu.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina B
Michal Lhotský (vedoucí mužstva): Vyrovnané střetnutí. Šance byly na obou stranách. Hlavnice proměnila dvě a my pouze jednu, a proto si odváží tři body.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): V první půli hrál soupeř lepší fotbal. Branku jsme však vsítili my. Na začátku druhé půle domácí srovnali. Dvacet minut před koncem jsme ale vsítili druhou branku a těsné vedení jsme už udrželi.



Sestavy


TJ Tatran Štítina B
T. Stoklasa [-] - J. Kunczik [-] , D. Komenda [-] (30. D. Heider [-] ) , D. Nardelli [-] (72. O. Baránek [-] ) , D. Baier [-] - J. Heger [-] , J. Tietz [-] , D. Adamčík [-] , P. Nagy [-] - P. Boček [-] , P. Hřivnáč [-]

Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - P. Elbl [-] , T. Liška [-] (80. J. Lukáš [-] ) , J. Wollner [-] (88. P. Rychta [-] ) , J. Gloga [-] , Z. Vrána [-] , D. Ochrana [-] (60. M. Bulanda [-] ) , D. Liška [-] (90. P. Gebauer [-] ) , D. Hendrych [-] , P. Wolf [-] , P. Haas [-]

ŽK: 23. D. Nardelli , 44. P. Nagy .
Hráči zápasu: P. Hřivnáč - P. Elbl , J. Wollner .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: VÁCLAVÍK Josef - ŘEHÁČEK Michal (N), SMÉKAL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.