Březová těsně udolala Holasovice


Branky


16. T. Weiss (vl.)
2

Aspirant na postup z Březové byl v první půli lepším týmem. Ujal se zaslouženě vedení. Ve druhé půli už žádná z družin branku nevsítila a Březová se udržela na druhém místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté z Březové začali od prvních minut náporem a měli snad deset rohových kopů. V prvním poločase byli jednoznačně lepším týmem a dostávali se do šancí.Hostující družina z Holasovic hrála velice špatně, zbrkle a vyráběla jsme spoustu chyb. Domácí se taky zaslouženě ujali vedení. V 16. minutě jeden z dlouhých nákopů Jiřího Lichovníka  smolně odhlavičkoval do vlastní sítě holasovický Tomáš Weiss, poté co se špatně vyběhl na míč brankář Filip Dehner - 1:0. Jak se později ukázalo byl to také jediný gól, co padl. Po vstřelené brance měla Březová nadále převahu a Holasovice nadále přehrávala. Žádnou šanci však už nevyužila.  

 

V druhé půli byli hosté z Holasovic o něco lepším týmem. Vytvořili si také pár náznaků šancí, ale nic stoprocentního, co by ohrozilo brankáře Petra Kukola. Míč se Holasovicím nakonec do branky podařilo dostat, ale  zřejmě kvůli faulu nebo offsidu ho rozhodčí neuznal. V posledních deseti minutách už hrály Holasovice vzadu pouze na dva beky a domácí několikrát zahrozili z protiútoků. Gól však nedali, přesto si mohou po tomto nepříliš atraktivním zápase připsat tři důležité body, které je udrželi na kontakt s vedoucími Těškovicemi.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
Jiří Lichovník (hráč): Hráli jsme v pozměněné sestavě a podle toho to taky vypadalo. V první půli jsme byli o něco lepším týmem a vsítili branku. Ve druhém už byl zápas vyrovnaný. My hubené vedení udrželi a ubojovali.

TJ Sokol Holasovice
David Dehner (hráč): Hrálo se na tradičně špatném a těžkém terénu. Domácí začali náporem. My jsme hráli špatně. Ve druhé půli jsme byli lepší my, ale vytvořili jsme si jen náznaky šancí. Takže si domácí připsali tři body.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: RADEK Roman - ŠUHAJÍK Martin (N), RYCHTA René (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 4. 2016 23:17
Dobrý večer Davide, je to tak udělané schválně a zatím na tom neplánujeme nic měnit. Pokud jednou známku potvrdíte tlačítkem odeslat, už ji nejde opravit. Lze se pouze vrátit zpátky k položkám, které jste neohodnotil vůbec. Známkování zatím najíždí a bude se postupně ladit do nejlepšího možného stavu. Proto prosíme o pochopení, hlavně ze začátku.
24. 4. 2016 20:22
Proč nejdou opravit známky? Jiřímu Matýskovi jsem rozhodně nechtěl dát 9