2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 13:00

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání rozhodl hlavnický Liška dvěma góly


Branky


17. D. Liška , 24. D. Liška - 21. R. Lichý
0

Vše podstatné se odehrálo v prvním dějství. Vše podstatné se odehrálo v semi mintách prvního pioločasu. Domácí se ujali vedení. Hosté pak neproměnili penaltu. Vyrovnat se jim podařilo v následném průběhu. Za domácí však strhl vedení a výhru na jejich stranu střelecký disponovaný David Liška. Ve druhé půli se už skóre neměnilo a Hlavnice tak vyhrála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po celých devadesát minut se hrál zcela vyrovnaný a remízový zápas, kde si šance vypracovali obě dvě družiny. Vše podstatné se v tomto střetnutí odehrálo mezi sedmnáctou a dvacátou čtvrtou minutou. V již výše zmiňované 17. minutě vzal na polovině hřiště balón David Liška, obešel tři protihráče a po zemi zasunul míč do hostující svatyně - 1:0. Hned vzápětí byla proti domácím nařízená penalta. Míč si na značku pokutového kopu postavil Ondřej Černý a vyrovnáním pohrdl. v 21. minutě už byl Skřipov úspěšnější, když jejich hráč utekl po levé straně, přetáhl svůj centr na druhou stranu, kde Richard Lichý zasunul míč do prázdné branky - 1:1. O tři minuty později si zopakoval akci, která předcházela prvnímu gólu hlavnický David Liška a opět strhl vedení na stranu domácích - 2:1. Domácí pak ještě nastřelili břevno. Hosté hrozili ze standardních situacích, které zahrávaly Přemysl Poltier a Ondřej černý.

Ve druhém poločase pokračovala vyrovnaná partie. Zpočátku byl lepší Skřipov, ale k žádné vyložené šanci se nedostal. Pak se hra vyrovnala a snaha obou družin končila před šestnáctkami. Ani jedno z mužstev si nevypracovalo šanci, která by stala za zmínku. Domácí tak velice šťastně vyhráli a připsali si další tři body, které je přiblížily k čelu tabulky. 



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Hrál se vyrovnaný fotbal na obě strany po celý zápas. my jsme vyhráli se štěstím.

TJ Sokol Skřipov
Zbyněk Dluhoš (vedoucí týmu): Souhlasím se svým kolegou, že to byl vyrovnaný zápas. my jsme si štěstí vybrali ve Štítině. Dneska jsme ho neměli.



Sestavy


Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - P. Elbl [-] , T. Liška [-] , J. Wollner [-] , J. Gloga [-] , Z. Vrána [-] , D. Ochrana [-] , D. Liška [-] , D. Hendrych [-] , P. Wolf [-] (79. M. Bulanda [-] ) , P. Haas [-]

TJ Sokol Skřipov
O. Žák [-] - J. Lubojacký [-] , J. Poltier [-] , D. Binar [-] , D. Ulman [-] - R. Lichý [-] (61. O. Bartusek [-] ) , J. Kubánek [-] (77. ) , O. Černý [-] , A. Střižík [-] (46. J. Murcek [-] ) - O. Hrbáč [-] , P. Poltier [-]

ŽK: 39. D. Liška , 60. P. Elbl - 57. R. Lichý , 87. J. Murcek .
Hráči zápasu: D. Ochrana , D. Liška .
Počet diváků: 39. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - PAVELEK Rudolf (N), ŠALATA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.