3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kyjovice s přehledem porazily Štítinu


Branky


0

Kyjovice v posledním zápase sezóny porazily 3:1 Štítinu a se svými fandy se rozloučily výhrou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první části na hřišti dominovalo mužstvo z Kyjovic. Už v 5. minutě se po autu dostala meruna k Tomáši Pohlovi, jenž jí napálil vedle. O dvě minuty později odcentroval míč do vápny Martin Kudela a brankář Trebichalský ho jen s námahou vyrazil na roh. Hlavičku Jana Koloucha opět brankář chytá. Pak spálil dvě šance Lukáš Richter. V 25. minutě po akci Juraje Kováče vychytal brankář Trebichalský Lukáše Richtera. V 30. minutě se už domácí radovali z branky. To zahrával přímý volný kop asi z dvaceti pěti metrů a přízemní střelou prostřelil vše co mu stálo v cestě včetně brankáře, kterému míč proklouzl pod rukavicemi - 1:0. Do závěru poločasu se již nic nestalo a tak šly Kyjovice do kabin s jednobrankovým náskokem.

 

Druhá půlle nazstihla domácí fotbalisty v optimálním rozpoložení a hosté je trochu přitlačili. Asi po patnácti minutách se hra začala vyrovnávat. Kyjovice pak v rozmezí jedné minuty vstřelily dvě branky a definitivně zlomily odpor Štítiny. Nejprve v 67. minutě potáhl míč Václav Pětník, ten se dostal k Romanu Vavrečkovi, který ho bombou poslal do brány - 2:0. O minutu později po centru Tomáše Pohla nohou pokořil brankáře Trebichalského Lukáš Richter - 3:0. Pak domácí polevili a sedm minut před koncem utkání snižoval Petr Hřivnáč střelou k pravé tyči - 3:1. Hosté pak sice opticky tlačili, ale na výsledku se již nic nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


FC Kyjovice
Radim Volný (trenér): Souhlasím v hodnocení s kolegou. Těší mě, že jsme snad podruhé měli na lavičce pět hráčů na střídání. Naše výhra je jednoznačná.

TJ Tatran Štítina B
Daniel Nardelli (kapitán): Není moc co povídat. Prohráli jsme 3:1. První poločas byl hrozný. Nepodrželi jsme balón a dostali jsme nešťastný gól. Ve druhém dějství jsme je sice přitlačili, ale pak jsme dostali dva rychlé góly a bylo po zápase. Ke konci jsme snížili a posledních asi deset minut tlačili, ale branka už z toho nebyla.



Sestavy


FC Kyjovice
L. Kudela [-] - J. Kolouch [-] (76. D. Krayzel [-] ) , V. Pětník [-] (85. D. Kormanec [-] ) , L. Richter [-] , J. Kudela [-] , R. Vavrečka [-] (69. D. Halfar [-] ) , T. Pohl [-] , M. Kudela [-] (46. R. Grygar [-] ) , J. Kováč [-] , L. Jirků [-] , J. Kučera [-]

TJ Tatran Štítina B
D. Trebichalský [-] - J. Holeš [-] , D. Baier [-] , D. Nardelli [-] , D. Komenda [-] - D. Adamčík [-] , P. Stoklasa [-] (76. R. Adamčík [-] ) , J. Heger [-] , J. Tietz [-] - P. Hřivnáč [-] , J. Dankovič [-] (76. D. Heider [-] )

ŽK: 87. J. Kučera .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - VANĚK Roman (N), KUNCZIK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.