0:1
(0:1)
31. V. Šenk
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice i přes výhru zůstaly druhé


Branky


31. V. Šenk
0

Těškovice i přes těsnou výhru nepostoupily, protože Hlavnice v souboji nadálku rovněž zvítězila a postoupila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice, pokud chtěly postoupit, tak musely bezpodmínečně porazit Vítkov. Ten byl však posílen o některé hráče z á týmu. Přesto po většinu času byly Těškovice lepším týmem. Už v první minutě stříli víktovský Petr Novosad těsně nad. V další části už dirigentskou taktovku v ruce pevně třímají Těškovice. Střely Vojtěcha Vavrečky, Jana Šenka, Matěje Krayzela a Libora Brože buď vykrývá brankář Snášel, nebo jdou mimo branku. V 31. minutě musí těškovický brankář Roman Lazecký brzkým vyběhnutím mařit nadějnou gólovku Vítkova. V 32. minutě centruje Jan Šenk podél šestnáctky na svého bratra Vladimíra, který střelou obstřeluje brankáře a vymetá šibenici domácí klece - 0:1. V 38. minutě nahrál Jan Šenk Daliboru Sochorkovi, který nadvakrát nepropálil domácí brankáře Snášela.

 

V úvodu druhé půle zasahuje opět těškovický strážce svatyně včasným vyběhnutím proti šanci domácí družiny. Pak se hra spíše odehrávala mezi oběma šestnáctkami. K výraznějším tutovkám se dostaly pouze Těškovice, ale bratrance Jedličkovy skvěle vychytal domácí brankář Snášel. Zbytek zápasu si Těškovice takticky pohlídaly, i když trenér Šenk prostřídal sestavu. Těškovice sice podmínku vyhrát splnily, ale Hlavnice v souboji nadálku rovněž vyhrála ,a díky lepším vzájemným zápasům postupuje právě ona do okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov B
Jan Pavlíček (trenér): Hosté byli lepší, měli více šancí a pěknou střelou rozhodli zápas. My jsme měli pouze dvě, které brankář zlikvidoval.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí): Poslední jarní utkání. Ještě jsme mohli myslet na postup, protože jsme o něj na dálku bojovali s Hlavnicí. Hrálo se na největším hřišti kraje. My jsme byli o něco lepší, a brankou Vladimíra Šenka jsme dokázali zvítězit.



Sestavy


TJ Vítkov B
M. Snášel [-] - P. Mader [-] , P. Dubový [-] , D. Malaník [-] (73. A. Harazin [-] ) , P. Hanuš [-] - O. Pop [-] (88. D. Chovanec [-] ) , K. Špok [-] , P. Novosad [-] (60. M. Pavlica [-] ) , R. Schober [-] (68. A. Vavroš [-] ) - T. Černoch [-] (46. J. Vlček [-] ) , A. Vavroš [-]

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - L. Gelačák [-] , P. Jedlička [-] , L. Brož [-] , D. Illík [-] - V. Vavrečka [-] , J. Šenk [-] , V. Šenk [-] (86. J. Krayzel [-] ) , J. Solnický [-] - D. Sochorek [-] (56. K. Kubesa [-] ) , M. Krayzel [-] (73. D. Juchelka [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.