Vejprnice zvládly duel s Bezvěrovem a jsou staronovým lídrem!


Branky


12. M. Hora , 18. T. Motyka , 52. T. Motyka - 32. J. Osvald
0

 

Podzimní mistr se opět osamostatnil na čele soutěže, když získal po třech vstřelených brankách tři body. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Vejprnice uspěly v Bezvěrově na podzim 4:1 a všechny body pro sebe uzmuly i dnes. Před zápasem domácí hráči věděli, že dle sobotních výsledků je dnešní úspěch posune na první pozici a možná i to přispělo k povedenému startu. Již ve dvanácté minutě Guldán vyslal povedenou kolmicí za obranu soupeře Matěje Horu a ten tváří v tvář Haubnerovi uspěl jeho obstřelením. Po chvilce se stejný hráč zjevil před hostujícím gólmanem znovu, tentokráte místo zakončení ale zvolil přihrávku, kterou beci dokázali zpacifikovat. Přesto uklidňující trefa přišla poměrně brzy. Tomáš Motyka dostal pas za obranu od Lokouty a svůj únik úspěšně zakončil. Stejná situace obou aktérů se opakovala za nedlouho poté, ovšem nyní se zakončení z malého vápna před odkrytou brankou pod břevno nevešlo. A tak přišel trest. Do přestávky stihli hosté duel zdramatizovat, když akci svých barev zakončil Josef Osvald.

     

 

Sto přítomných fanoušků tak bylo v očekávání, jak napínavý duel dopadne. Nakonec se dočkali již pouze jedné trefy, mrzet je to však příliš nemuselo, z jejich pohledu byla do té správné branky. Po sedmi minutách ve druhé půli totiž přinesl klid na kopačky svého celku opět Tomáš Motyka, který z první z malého vápna zakončil akci Bárty po pravé straně. Více se toho již do duelu nevešlo a Vejprnice jsou tak po nepovedeném vstupu do jara opět na čele, Bezvěrov zůstává desátý.    

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice B
Krištof Jiří: "Spokojenost s výsledkem, mohl být ovšem lepší výkon, trochu nám chyběl pohyb. Ale myslím si, že jsme zaslouženě vyhráli, šancí jsme měli spoustu."

TJ Sázavan Bezvěrov
Sýkorová Eva: "Domácí byli lepší, ale my také nehráli špatně. Chybělo nám pár vyloučených hráčů a také jsme měli občas trochu smůlu."



Počet diváků: 100. Rozhodčí: MAROUŠEK Karel - FORNOUS Jan (N), PYTÁK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.