1:2p.
(1:0)
62. T. Randa (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladotice otočily zápas, srdnatě bojující Blatnice ale s prázdnou také nezůstala!


Branky


6. M. Stehlík - 62. T. Randa (p.)
0

 

Domácí dokázali s lídrem soutěže držet po celý zápas krok a porážka tak přišla až v těsném rozstřelu. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Lídr soutěže přijel na půdu Slovanu Blatnice s vědomím, že na podzim stejného soupeře přehrál 4:0. A Mladotice mohly udeřit hned v úvodu dnešního souboje. Slach totiž pláchl domácí obraně, ovšem v zakončení selhal, když přestřelil. Udeřilo tak na druhé straně. Na levé straně si narazili Fišer s Königem, ten prostrčil za beky hostí na Miroslava Stehlíka, který otevřel střelecký výčet duelu obstřelením Koudeleho. I přes řadu minimálně náznaku šancí se již skóre do přestávky nepohnulo a téměř sto přítomných fanoušků tak bylo zvědavo, jestli jejich barvy získají skalp prvního mužstva průběžné tabulky. 

 

 

 

To se nakonec nestalo, hostům ve druhé půli pomohla penalta. Domácí sice reklamovali atak na Jánského jako souboj rameno na rameno, ovšem sudí Sladký byl neoblomný. Míč si tak na vyznačený puntík postavil Tomáš Randa a jako Hráč minulého kola neselhal a poslal zápas do rozstřelu. Ani jeden z celků totiž druhou branku již nepřidal.

 

Souboj o bonusový budík rozhodl hostující brankář Pavel Koudele, který lapil jeden pokutový kop, druhý domácí poslali na břevno. Mladotice tak nadále zůstávají v čele soutěže, bodově jej však dohnaly Vejprnice. Blatnice je devátá. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Blatnice
Štýs Roman: "Soupeř více držel míč, ale vyrovnal se štěstím z penalty. Ta podle mě být neměla. Souboj rameno na rameno se nepíská. A bylo to i přihrané, takže naopak žlutá pro hostujícího hráče. Jinak remíza zasloužená, šance měly oba týmy."

TJ Sokol Mladotice
Kučera Zdeněk: "Měli jsme lehce více ze hry, ale netrefovali jsme bránu. Gólman nám získal další bod dvěma chycenými penaltami."



Sestavy


TJ Slovan Blatnice
P. Filip [-] - D. Tětek [-] , M. Stehlík [-] (74. D. Maroušek [-] ) , J. Pechler [-] , P. Liškutín [-] , M. König [-] (90. P. Czasný [-] ) , D. Kojnok [-] , Z. Kasl [-] (83. D. Rubáš [-] ) , J. Hošťálek [-] , M. Greif [-] (63. V. Kasl [-] ) , J. Fišer [-]

TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - Z. Slach [-] , D. Urban [-] , T. Randa [-] , T. Kučera [-] , R. Kučera [-] , O. Krofta [-] , F. Krofta [-] , O. Šiml [-] , P. Berka [-] (56. V. Sebránek [-] ) , O. Jánský [-]

ŽK: 38. Z. Kasl , 71. D. Maroušek - 32. F. Krofta , 83. D. Urban .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - KAFKA Václav (N), HAUZNER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.