Dolní Bělá si vyšlápla na vedoucí Ledce!


Branky


0

 

Souboj celků z opačných pólů tabulky dopadl lépe pro domácí Dolní Bělou, která cenným skalpem prchá z nejhorších pozic. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Ledce přijely do Dolní Bělé k duelu dvou celků z opačných pólů tabulky jako jasný favorit, na podzim navíc ve vzájemném utkání uspěly před svými fanoušky 4:0. Jenže dnes se jím od úvodní hvizdu nedařilo. Domácí byli aktivnější a byli také odměněni vedoucí trefou. Jakub Turjanica vzal vše na sebe, od půlky se protáhl ze strany až do pokutového území a přízemní střelou k tyči otevřel dnešní střelecký výčet duelu. První půle takto i výsledkově skončila a na padesát přítomných fanoušků bylo v očekávání, jestli dnes uvidí skolení jednoho z lídrů soutěže.

 

 

 

To se ještě přiblížilo po zhruba čtvrt hodině hry ve druhé půli. Lukáš Kolář se zbavil dvou protihráčů a následně krásnou ranou do šibenice na přední tyč dodal na kopačky svých barev klid. Dokonce třígólové vedení domácí vybojovali vzápětí, když na Pochobradského vyzrál i Michal Bernášek. Poté se již ke slovu dostali hosté. Kabát vybídl ke skórování Aloise Mravíka a ten ranou po zemi k tyči dodal svému týmu naději. Jenže po chvilce jí Ledcům sebral Michal Dobrý a jeho tým opět měl v zádech třígólový náskok. Poslední slovo ale měli přeci jenom hráči soupeře, když se mezi dvěma strážci prosmýkl Jiří Pokorný a zavěsil do šibenice. Více se toho ale již do střeleckého zápisu nevešlo a Dolní Bělá tak poskočila na dvanáctou příčku, Ledce naopak ztratily kontakt s vedoucími Mladoticemi a Vejprnicemi.     

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Bělá
Matoušík Lukáš: "Od začátku jsme byli lepší, měli jsme více šancí. Po poločase jsme i přidali góly a hosté již jen korigovali."

FK Ledce
Matějka Marek: "V první půli by se nikdo nedivil, kdyby domácí vedli 4:0. Nám se nedařilo nic. Nepřihráli jsme si, nevystřelili jsme, neběhali jsme, nic jsme neplnili. Zvedli jsme až po našem druhém góly a to bylo pozdě. "



Počet diváků: 45. Rozhodčí: KŘÍŽ Petr - DOBRÝ Milan (N), MAREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.