Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezvěrov bodoval i ve druhém utkání jara!


Branky


0

 

Domácí potvrdili bod z Líní z minulé kola, naopak hosté po přesvědčivé výhře proti Kožlanům nyní nestačili.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

První vzájemný duel obou celků na podzim lépe dopadl pro Heřmanovu Huť, která svého soka porazila 4:2. Na čtyřicet přítomných fanoušků tak nyní prahlo po odvetě a doufalo, že uvidí také hodně gólů. Vše se nakonec stalo, ale nepředbíhejme. Již v páté minutě se dostal do zakončení Jiří Šulc a domácí mohli poprvé zvedat ruce nad hlavu. Po čtvrt hodině hry navíc stejný hráč zakončil kombinaci svých barev a poslal Bezvěrov do trháku. Jenže hosté se vzpamatovali a brzy zápas zdramatizovali. Németh oslovil centrem na roh pokutového území Josefa Cejthamra, který křižnou střelou dal Heřmanově Huti naději. A protože se již z žádný z týmů do přestávky střelecky neprosadil, měla o osudu zápasu rozhodnout půle druhá.

 

 

V té opět přišel rychlý domácí gól, když se v sedmapadesáté minutě zapsal na listu střelců další Šulc, tentokráte Pavel. Poslední vzdor přišel ze strany hostí po chvilce, když faul na Cejthamra sudí posoudil jako penaltový a nařízený kop proměnil Martin Veselovský. Bezvěrov však dnes vedení a body ztratil nechtěl a tak vítězství v závěru potvrdil, když se hosté ještě pokoušeli hnát za vyrovnáním. Na konci rychlých protiútoků stáli opět Pavel Šulc a Miroslav Novák. Bezvěrov tak oplatil svému soupeři podzimní porážku a je jedenáctý, Heřmanova Huť pátá.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sázavan Bezvěrov
Sýkorová Eva: „Zápas byl odehrán v klidu. Hosté také měli šance, ale neproměnili a my ano, měli jsme tedy asi více štěstí.“

TJ Heřmanova Huť
Vavřina Vladimír: „Soupeř byl nepříjemný, důrazný, ale byl efektní v koncovce, takže zaslouženě vyhrál.“



Sestavy


TJ Sázavan Bezvěrov
P. Haubner [-] - J. Osvald [-] (53. P. Kohout [-] ) , P. Šulc [-] , M. Novák [-] , J. Kubínek [-] , J. Šulc [-] , T. Petrů [-] , J. Petrů [-] , P. Šulc [-] (73. P. Bubník [-] ) , M. Kanát [-] , M. Metlický [-]

TJ Heřmanova Huť
M. Sladký [-] - J. Franko [-] (90. M. Kaprál [-] ) , B. Németh [-] , J. Cejthamr [-] , M. Poslední [-] , M. Veselovský [-] , M. Adam [-] (20. T. Vlach [-] ) , M. Šůla [-] , J. Lakó [-] (60. V. Mencl [-] ) , T. Duník [-] (86. J. Poslední [-] ) , V. Lakó [-] (73. M. Urbanczyk [-] )

ŽK: 45. J. Osvald , 52. J. Petrů - 33. B. Németh , 56. J. Franko , 75. V. Lakó , 90. M. Urbanczyk .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - PYTÁK Václav (N), PÁLEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.