Všeruby nenechaly nic náhodě!


Branky


13. V. Tyr , 17. J. Balvín (p.) , 47. J. Balvín - 4. J. Novák
0

Kunějovicím vyšel perfektní start do zápasu, ale pak jejich hra šla dolů a domácí byli lepším týmem na hřišti. Všeruby si zaslouženě došly pro 3 body za vítězství 3:1! Stále si tak Všeruby drží naději, aby mohly skončit na 3. místě tabulky. Kunějovice si mohou alespoň v příštím kole spravit chuť doma s posledním Přehýšovem, který si také bude chtít zlepšit reputaci a zároveň vylepšit postavení v tabulce. Všeruby čeká v příštím kole první jarní přestávka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radost z bleskového gólu nevydržela dlouho

Vzhledem k tabulce byli před začátkem zápasu favoritem domácí. Všeruby ale měly veliké problémy se sestavou, jelikož jejich "áčko" hrálo zápas venku a začalo jen o hodinu dříve, takže za domácí museli nastoupit i hráči, kteří už pověsili kopačky na hřebík. Přes tento problém se v klidu přenesli a měli ještě další 4 hráče na střídání. Musíme ještě říci, že tento zápas se nesl v duchu derby. Do úvodu zápasu vstoupili lépe hosté, kteří už ve 4. minutě skórovali. Branku vstřelil Jiří Novák. Domácí se ničeho nezalekli a po chvíli začali hrát svůj fotbal a svého soupeře dostávali pod tlak. Diváci se dočkali rychlého srovnání svého týmu. Autorem branky se stal Vladimír Tyr a to ve 13. minutě. Po tomto gólu domácí dál tlačili a vybojovali si v 17. minutě penaltu, která byla jasná. Hosté proti tomu nic nenamítali. Míč si vzal na starost Jiří Balvín a ten svoji šanci s přehledem proměnil. Poté už se v 1. půli nic důležitého neudálo. Domácí vedli zaslouženě 2:1, protože svého soupeře jasně přehrávali. Hlavně střední záloha domácích pracovala velmi dobře, kde se nacházel jeden hráč, který uměl dobře rozdávat balony. Obě mužstva tak v klidu odešla do kabin.

 

 

 

Všeruby si vedení pohlídaly

Jen sotva co se všichni vzpamatovávali z přestávky, tak Jiří Balvín už ve 47. minutě zvýšil náskok svého týmu na rozdíl 2 branek. Byl to sólo únik, který se mu povedl na výbornou. Šel prostě sám na brankáře a v klidu svoji šanci proměnil. Pro hosty byl tento gól zlomový, jelikož věděli, že to budou mít hodně těžké, aby mohli něco s výsledkem ještě udělat. Domácí svého soupeře i nadále přehrávali, ale dalo by se říci, že utkání se jen dohrávalo. Branky už nepadly žádné. V tomto derby zvítězili domácí 3:1! Utkání se neslo v poklidném duchu a dnešní hlavní arbitr pan Dušan Sopr rozdal jen jednu žlutou kartu. Jako nejlepší hráče za domácí jmenujeme Stanislava Pašeka a Jiřího Balvína. Vzhledem k výsledku a průběhu utkání za domácí nejmenujeme žádného hráče. Pro jmenované hráče máte možnost hlasovat tradičně až do středy do 12 hodin!

 



Ohlasy k zápasu


SK Všeruby B
Jaroslav Zeman (hráč): Se zápasem jsem moc spokojen. Soupeře jsme jasně převálcovali. Vzhledem k naší zatíženosti jsme museli požádat některé starší hráče, aby dnes nastoupili. Hlavně Stanislav Pašek, ten podal hodně dobrý výkon. Pro nás je to jednoznačné vítězství.

FC Kunějovice
Josef Bubeníček: Myslím, že to nebyl špatný zápas, ale domácí zaslouženě vyhráli, protože byli lepším týmem. Na úvod jsme začali dobře, pak ale naše hra šla dolů a soupeř nás začal tlačit. Obdrželi jsme také zbytečný gól z penalty, která se vůbec nemusela zahrávat. Ve 2. půli byli domácí lepší, my jsme si nedokázali ani pořádně přihrát a Všeruby si ty body zasloužily.



Sestavy


SK Všeruby B
P. Kotva [-] - S. Kudík [-] (58. P. Karlovec [-] ) , J. Zeman [-] (77. M. Džilič [-] ) - R. Herák [-] - J. Balvín [-] , J. Jendek [-] - V. Tyr [-] (46. J. Dubský [-] ) , P. Rubáš [-] , L. Černý [-] , S. Pašek [-] , J. Vrba [-]

FC Kunějovice
A. Mayer [-] - P. Kraus [-] , J. Viehman [-] , J. Kraus [-] (46. J. Hladeček [-] ) , P. Mach [10.0] (80. J. Opalecký [-] ) , P. Opalecký [-] (75. D. Novák [-] ) , J. Novák [-] , J. Kotáb [-] , J. Randa [-] , J. Vokurka [-] (55. J. Král [-] ) , D. Mashtaler [-]

ŽK: 82. J. Hladeček .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: SOPR Dušan - DEMALI Bojan (N), NOVÁK Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.