2:1p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třemošná dotáhla Dolní Bělou na rozdíl bodu!


Branky


0

Hned v úvodu jara se nám představili v duelu 10. kola první 2 celky tabulky TJ Tatran Třemošná B vs. TJ Sokol Dolní Bělá B. Byla to pěkná podívaná pro diváka, došlo se až na penalty, ve kterých měli více štěstí domácí a zvítězili tak 2:1! A dokázali tak snížit náskok svého soupeře na pouho pouhý 1 bod. Bude to ještě hodně zajímavé v průběhu sezóny, jelikož máme 3 aspiranty na postup, které nyní po 10. kole dělí jen právě 1 bod. Na tyto 2 týmy se ještě dotáhla Trnová B, která má na kontě 24 bodů jako Třemošná B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyhecovaný poločas přinesl jen 1 branku

Na obou mužstvech bylo vidět, že moc dobře vědí o co jde a celý poločas byl velmi vyhecovaný. Hned v úvodních minutách bylo hodně znát, že kvalita hry je na obou stranách hřiště vyrovnaná. V již 10. minutě dokázala Třemošná orazítkovat tyč hostů. To ale nebylo vše. Zanedlouho se to samé přihodilo i na druhé straně hřiště. Dolní Bělá také zaznamenala ve svých statistikách 1 tyčku. Tak na tyčky bylo alespoň srovnáno 1:1. Jen stav skóre se nám moc neměnil. Šancí si obě družstva moc nevypracovala. Vše zlomil až útočník Jakub Turjanica z D. Bělé, který z breaku spolu se svými spoluhráči utíkal rychle k bráně domácích. Jejich break se jim velice povedl a Turjanica tak poslal hosty do vedení 0:1 v 36. minutě. Ke konci poločasu se nic až tak významného nestalo.  V 1. poločase se hrálo opravdu opatrně. Ale musíme podotknout, že hra se zatím obcházela bez faulů či větších potyček.

 

 

Důležité vyrovnání

Domácí moc dobře věděli, že musí něco s výsledkem udělat.  A proto více zabrali a dokázali si vytvořit více šancí. Třemošná se přece jen dočkala cenného vyrovnání. V 57. minutě utíkal Miroslav Jánský sám proti obráncům, s kterými si zkušeně poradil a když už se ocitl před brankářem hostí Štěpánem Tomanem, tak mu nedal sebemenší šanci a míč uklidil do sítě. Stav skóre se nám opět vyrovnal na 1:1. Hra plynule dále. Domácí byli o kousek lepší, ale potřebovali trochu více štěstíčka ke vstřelení vedoucí branky. Fotbal to byl na pohled opravdu pěkný. I v druhé půli se hrálo bez větších faulů a dnešní hlavní rozhodčí pan Václav Špiral byl rád, že nemusí vytahovat své karty z náprsní kapsy. Byl prakticky bez práce, naštěstí v celém zápase nebyl ani náznak sporné penalty. Což bylo pro dnešní duel jen dobře, že nemusela o výsledku rozhodnout penalta. Stav byl i v 90. minutě 1:1. A diváci se mohli těšit na pokutové kopy.

 

 

 

 

 

Penalty vyšli lépe domácím

Penalty jsou už  pro všechny známou loterií. Jako první začínali hosté. Kteří svůj kop neproměnili, za to na druhé straně Miroslav Jánský svou příležitost proměnil. Stav po 1. sérii byl 1:0. Ani v 2. sérii nedokázali hosté vstřelit branku a domácí opět této šance využili a zvyšovali na 2:0 díky Patriku Šerému, který v 51. minutě střídal. Ve 3. sérii už konečně hosté gól vstřelili a o něj se nemohl postarat nikdo jiný než autor první branky Jakub Turjanica. Za domcí šel jako 3. v pořadí kopat Vilém Čechura a ten se své šance ujal velmi dobře. Po 3. sérii byli domácí už už velmi blízko k výhře za 2 body. Čtvrtou sérii načali opět hosté, kteří nedokázali znovu proměnit a Třemošná tak mohla slavit skvělé vítězství! Na penalty celkový výsledek skončil 3:1 pro Třemošnou, která tak využila domácího prostředí.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Třemošná B
Michal Kecer (kapitán mužstva): Se zápasem jsem celkem spokojený, ale neměli jsme tolik štěstí, abychom dokázali dnes vyhrát za 3 body. Fotbal to byl jinak dobrý. Utkání probíhalo celkem v pořádku, nějak zvlášť se nefaulovalo. Ale 2 body bereme.

TJ Sokol Dolní Bělá B
Michal Dobrý (vedoucí, kapitán mužstva): Utkání bylo celkem vyrovnané, šancí na obou stranách moc nebylo. Škoda, že jsme nedokázali udržet vedení. Penalty se nám moc nepovedli. Bohužel se na nás domácí v tabulce dotáhli na rozdíl 1 bodu. O postup je to ještě hodně otevřené. V dalších zápasech musíme více zabojovat.



Sestavy


TJ Tatran Třemošná B
T. Motyčka [-] - M. Lavička [-] , D. Fehér [-] (51. P. Šerý [-] ) , M. Beránek [-] , V. Čechura [-] , L. Radič [-] , M. Kecer [-] (82. V. Pihera [-] ) , V. Mareš [-] (65. L. Pech [-] ) , M. Jánský [-] , S. Vácha [-] , M. Pešek [-]

TJ Sokol Dolní Bělá B
Š. Toman [-] - M. Dobrý [-] , M. Schneider [-] , J. Koudela [-] , L. Kaňka [-] - O. Kroj [-] (31. D. Popp [-] ) , L. Pešička [-] , F. Hrubec [-] (73. M. Nigrini [-] ) , T. Polcar [-] - J. Pechát [-] (58. T. Hospr [-] ) , J. Turjanica [-] -

Místo: Třemošná. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠPIRAL Václav - MACHALA Miloslav (N), PECHÁT David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.