Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:00

14.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svatava Chodov zaskočila rychlým vedením, ale Spartak nakonec zápas dokázal otočit


0

Velmi zajímavě začalo utkání na hřišti Chodově, kde se papírově slabší Svatavě velmi rychle podařilo vsítit první branku a dostat se tak do vedení. Chodov její dobrý začátek poněkud zaskočil a v první půli se Spartak zmohl pouze na vyrovnání, což divákům možná slibovalo nějaké drama. Ale to nakonec domácí nepřipustili. Druhou půli s přehledem ovládli a došli si dalšími třemi zásahy pro zasloužené tři body, a tím jen potvrdil, že bude v souboji o titul nejspíš ještě velmi žhavým želízkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svatava se dostala rychle do vedením a Chodov trápila

Svatava se dokázala dostat do vedení velmi rychle, když sudí ponechal bez povšimnutí sporné postavení, které hraničilo s ofsajdem, a tak umožnili Lukáši Pechovi v klidu otevřít skóre. Inkasování Spartak trochu probralo a od té doby už se hrálo velmi vyrovnané utkání, ve kterém dokázali hosté domácím vzdorovat sympatickou bojovností. I když měl však Spartak navrch, stále neomhl se soupeřem krok srovnat. Nakonec se ale ještě během první půle prosadil a Radek Jesipčuk st., a tak se do šaten odcházelo za vyrovnaného stavu.

Rozhodla fyzička

Ve druhé půli se však jednoznačně projevila špatná fyzická připravenost hostujícího týmu, který i přes své mládi dovolil zkušenějším a starším domácím vborcům jednoznačně převztít nad celým utkáním taktovku. Chodov nezaváhal a nenechal jejich odpadnutí bez trestu. Už během první desetiminutovky prakticky rozhodli Jakub Smolka a Filip Vilinger. Po čtvrthodině hry navíc přidal další, v pořadí už čtvrtý, zásah Petr Jankovský a zbytek zápasu už se pouze dohrával. Spartak si tak nakonec došel pro zasloužené pohodlné vítězství za tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš (Spartak Chodov): Opět jsme měli potíže se skládáním sestavy a chytat nám musel opět hráč z pole. Nemohli jsme navíc posílit o dorostence, kteří hráli své utkání dopoledne, a tak jsme postavili základní sestavu ze starších hráčů, z nichž někteří hráli po opravdu velmi dlouhé době. Naopak soupeř disponoval velmi mladým a snaživým týmem, ale i tak na tom byl fyzicky hůře, což se projevilo ve druhé půli. Dokud však hosté mohli, byli nám vyrovnaným soupeřem. Takhle jsme si ale nakonec došli pro poměrně snadné tři body.

TJ Baník Svatava
Václav Zetek (Baník Svatava): My jsme do Chodova nejeli prohrát, ale nedělali jsme si ani žádné zbytečné ambice. Myslím však, že jsme soupeře potrápili. Na začátku jsme dokonce i vedli, ale musíme přiznat, že soupeř byl prostě lepší a zaslouženě vyhrál. Přesto jsme se zápasem celkem spokojeni. Náš herní projev se každým zápasem sleduje, i přes to, že pokaždé hrajeme v jiné sestavě, kvůli špatné docházce. Myslím, že ve skupině o šesté místo však nebudeme pouze do počtu, což vidím, jako velké pozitivum.



Sestavy


TJ Spartak Chodov B
T. Kovařík [-] - B. Benda [-] (65. J. Frána [-] ) , M. Boči [-] , J. Kiss [-] (46. F. Vilinger [-] ) , J. Smolka [-] , R. Jesipčuk st. [-] , J. Pinc [-] , P. Jankovský [-] , P. Macák st. [-] , D. Divkovič [-] (46. R. Fojtík [-] ) , J. Jiroušek [-]

TJ Baník Svatava
J. Reissmüller [-] - M. Šváb [-] , L. Pech [-] , P. Thiele [-] , P. Popovič [-] , R. Holub [-] (79. P. Harvalík [-] ) , A. Lídl [-] (65. L. Hrouda [-] ) , D. Juhár [-] , Z. Repík [-] , R. Reismüller [-] , M. Kasl [-]

ŽK: 47. P. Macák st. .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: Vaněček Petr - POJAR Josef (N), ZETEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.