0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

13.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union zvládl utkání proti Rychnovu bez obdržené branky a zaslouženě zvítězil


Branky


6. P. Mentlík (vl.) , 60. K. Farkaš ml. , 74. D. Patera
0

Po vyhraném souboji s Jindřichovicemi vyrazil Baník Union do Dolního Rychnova, kde byl proti tamnímu celku jasným favoritem. Dolní Rychnov nedokázal přes zimu se svým trápením zamávat a navázal na něj také v prvním jarním kole proti Poříčí, kterému podlehlo 0:5. Proti sobě tedy stály týmy přesně v oačném rozpoložní. Možná i to nakoenc hrálo roli při pohodlné výhře Nového Sedla, které si na hřišti Rychnova nenechalo vstřelit jediný gól. Třemi svými tak hosté hravě rozhodli o všech třech bodech a jejich sen o první pětici tak stále žije.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka a žádný spěch

Nové Sedlo do utkání vlétlo s tím, že si chce, co možná nejrychleji, zajistit své tři body. Možná ani nečekalo, jak snadné to s první brankou, o kterou se už v šesté minutě postaral Petr Mentlík, bude. Svého soupeře Baník jasně přehrávala a bylo evidentní, že ani dnes se Eychnov bodů dočkat nemůže, čehož si byli vědomí také novosedelští, kteří tak výrazně polevili, ale i tak soupeře stále přehrávali a v klidu kontrolovali výsledek. Až do první půle už se však ani jednou neprosadili, což domácím mírnou naději stále dávalo.

Žádné drama

Ani ve druhé půli se Baník nikam netlačil, ale bylo mu jasné, že pro jistotu bude muset přeci jen ještě nějakou tu branku přidat, a tak po uplynulé čtvrthodině hry opět trochu zaktivnil svůj přístup, což velmi rychle přineslo své ovoce, když na 2:0 zvýšil Kamil Farkaš, který tak definitivně rozhodl. Ve čtyřiasedmdesáté minutě se pak navíc podařilo rozvlnit síť ještě jednou Davidu Paterovi, k tak si hosté dokráčeli k pohodlnému, ale naprosto zaslouženému, vítězství za tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Rychnov B
SK Dolní Rychnov: Dolní Rychnov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ Baník Union Nové Sedlo B
Baník Union Nové Sedlo: Nové Sedlo se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit



Sestavy


SK Dolní Rychnov B
V. Šantora [-] - D. Reismüller [-] (73. T. Zelenka [-] ) , M. Peterka [-] (67. J. Kasal [-] ) , J. Veršecký [-] (51. M. Dvořák [-] ) , V. Verner [-] , Z. Liebl [-] , K. Kreysa [-] (46. R. Heřman [-] ) , P. Mentlík [-] (46. P. Halčinský [-] ) , S. Miler [-] , V. Kohout [-] , K. Hylský [-]

TJ Baník Union Nové Sedlo B
M. Liška [-] - J. Punčochář [-] , M. Pešák ml. [-] (33. P. Kiss [-] ) , P. Wýstrach [-] , M. Kubelka [-] - D. Petřík [-] , J. Němeček [-] , K. Farkaš st. [-] , D. Patera [-] - T. Tefr [-] , K. Farkaš ml. [-] -

ŽK: 15. P. Mentlík , 53. S. Miler , 56. P. Halčinský - 45. P. Wýstrach .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bubanec Miroslav - ČECH Petr (N), MACÁK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.