3:1
(0:0)
65. P. Čech
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 11:00

11.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staré Sedlo zakončilo poslední kolo před rozdělením soutěže výhrou v Rychnově


Branky


58. K. Hladký , 72. K. Hladký (p.) , 73. J. Makrlík - 65. P. Čech
0

Poté, co Nové Sedlo padlo ve Svatavě měl jeho největší rival, tedy Staré Sedlo, svou účast v první pětici jistou, a tak na poslední zápas s Dolním Rychnovem poslal kouč Zikmund na trváník hráče, kteří si za naormální konstalace hvězd tolik nezahrají. Na rychnovském hřišti se tak na branku dlouho čekalo, ale i v trochu slabší sestavě nakoenc dokázalo Sedlo roli favorita potvrdit, když nakoenc zvítězilo 3:1. Te´d už se tak mohou Starosedelští v klidu připravovat na druhou část sezóny, na zápasy s kvalitnějšími soupeři, než byl Rychnov, s nimiž se utká o postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Staré Sedlo nasadilo do zápasu velmi obměněnou základní sestavu složenou hed z několika hráčů, kteří do zápasu za celý rok nezasáhli ani jedinkrát. Přesto však na hřišti v Dolním Rychnově horší nebylo. Hrálo se velmi vyrovnané utkání, které však divácky atraktivní příliš nebylo. Dělalo se hodně chyb a týmy se prezentovaly velmi rozpačitými výkony. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, ale bez tvorby nějakých větších šancí, a tak se není ani, co divit, že v první půli nakoenc žádná branka nepadla. 

Nakonenc rozhodla penalta

Ve druhé půli už se ale celky rozstříleli a sotva se hra překlenula přes první desetiminutovku druhé části, dokázal skóre otevřít Karel Hladký. Ve druhé půli už bylo totiž Sedlo výraznějším týmem, jeho hráči se rozehráli a začínalo se mu pomalu dařit. Chyby však dělalo stále, a tak se nakoenc domácí dočkali vyrovnání, když se trefil přesně Petr Čech. Ale na tento zásah dokázalo Sedlo perfektně odpovědět. Nejprve se totiž ve dvaasedmdesáté minutě trefil díky pokutovému kopu podruhé Karel Hladký a o minutu později pojistil ještě starosedelské vedení přesnou trefou také Jan Makrlík. Ve zbytku utkání už hosté výsledek pouze kontrolovali a nakoenc si bez větších potíží dokráčeli pro další tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Staré Sedlo
SK Dolní Rychnov: Dolní Rychnov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

SK Dolní Rychnov B
Ladislav Zikmund (TJ Staré Sedlo): My jsme už věděli, že pro nás tento zápas už není ničím významný, a tak jsme dali šanci hráčům, kteří normálně v základu tolik nenastupují. Chvíli také trvalo, než se na hřišti rozkoukali, a poločas tak skončil 0:0. Ve druhé půli už jsme ale roli favorita potvrdili a vyhráli jsme 3:1. Hrál se takový nezáživný fotbal, běhalo se z jedné strany na druhou, ale bez akcí, které by končili nějakou výraznější šancí. V našem týmu je momentálně pohoda, nic nás nemůže rozhodit a zápas jsme si v klidu ohlídali. Naše obrana je stoprocentní a hráči se mohou v klidu soustředit na ofenzivu. Na další zápasy jsme skvěle připraveni.



Sestavy


TJ Staré Sedlo
T. Eliáš [-] - J. Makrlík [-] , M. Holý [-] , K. Urban [-] , R. Zikmund [-] , M. Srp [-] (48. J. Balogh [-] ) , J. Beránek [-] , M. Veits [-] , L. Zikmund [-] , K. Hladký [-] , P. Feistl [-]

SK Dolní Rychnov B
T. Zelenka [-] - D. Body [-] (79. J. Kasal [-] ) , P. Čech [-] , J. Veršecký [-] (46. V. Verner [-] ) , P. Čučman [-] (46. D. Reismüller [-] ) , A. Tirinda [-] , K. Kreysa [-] , P. Halčinský [-] (46. Š. Diosegi [-] ) , P. Mentlík [-] , S. Miler [-] , K. Hylský [-]

ŽK: 56. L. Zikmund , 56. K. Urban - 40. J. Veršecký , 70. A. Tirinda .
Počet diváků: 18. Rozhodčí: Bubanec Miroslav - NOVÝ Vlastimil (N), SINKULE Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.