1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 14:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mistr zakončil sezónu s patnácti výhrami


Branky


37. M. Pivoňka - 30. J. Vacek , 70. V. Calta , 78. S. Eret
0

V sobotní předehrávce 21. kola se od 14 hodin střetla Líšina s Chlumem. Favorit přijel na půdu pátého celku tabulky v nezvykle malém počtu, navíc s nepříliš využívanými hráči jako Vacek, Michálek či Valeš na soupisce. Ani to však mistrovi k cestě za dalšími body nestálo. Chlum porazil Líšinu 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Líšina držela krok

Jak již bylo řečeno v úvodu, Chlum postrádal hned pětici hráčů ze základní sestavy. Mezi nimi například Tomáš Červenka či Pavel Bořík. Na hře nejlepšího týmu ročníku to však příliš znát nebylo. Hosté si dokázali vypracovat celou řadu zajímavých šancí, z nichž stojí za zmínku zejména rána Michálka, která mířila pod břevno, ale na poslední chvíli ji dokázal vyrazit brankář Zikmund. Gólman domácích se činil i proti Ernestovi, kterého pobídl přesnou přihrávkou Wagner. Právě Vladimír Ernest byl v utkání hodně vidět a bylo znát, že při své derniéře chce naposledy okusit gólovou radost.

 

Prvním střelcem však byl někdo jiný. V 30. minutě nacentroval do vápna útočník Chlumu Wagner a hosty poslal do vedení navrátivší se Josef Vacek. I Líšina se však dokázala prosadit. V 37. minutě poslal ostrý centr před branku Kvídery Lhoták, míč si našel Miroslav Pivoňka a stanovil poločasový stav 1:1. Obránce Chlumu Lukáš Hajšman se nechal slyšet, že ještě den po utkání mu v uších hraje houslová symfonie, kterou Karel Lhoták svým centrem Lukášovi nasadil.

Gól číslo 18 pro Stanislava Ereta

Po změně stran již měl jednoznačně navrch Chlum. Hráči Líšiny postupem času odpadli fyzicky a nestíhali zachytávat náběhy hostujících borců. Skóre však po dlouhou dobu zůstávalo neměnné. Částečně zásluhou skvělého brankáře Zikmunda, částečně i tím, že Chlum hrál místy až moc na krásu. Blízko vytouženému gólu měl Ernest, před kterým zívala prakticky odkrytá branka, ale jeho slabý pokus stačil brankář zneškodnit.

 

Chlum šel do vedení v 70. minutě. Švecův centr ze strany si našel Václav Calta a poslal svůj celek do vedení. Za dalších osm minut bylo prakticky rozhodnuto. Další z řady centrů našel Stanislava Ereta a kanonýr zkompletoval svou sbírku gólů. Ta se zastavila na skvělém čísle 18. Tato meta mu zřejmě přišla jako dostatečná a po zbytek zápasu nahradil Dušana Kvíderu v bráně.

 

Chlum ani závěr sezóny nevypustil a do třetí třídy postupuje se ziskem 49 bodů. Sokol po pěti výhrách, jedné remíze a patnácti prohrách sedmý.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Líšina
Libor Reidl, trenér Líšiny: "První poločas z naší strany nebyl vůbec špatný. Bohužel se kvůli marodce potýkáme s úzkým kádrem, a i proto jsme ve druhé půli odpadli. Příští rok už bude, doufáme, lepší. Máme snad nejstarší tým v lize, pokusíme se využít sedm či osm mladých kluků z okolí, protože jsme dopláceli na nedostatek hráčů."

TJ Chlum
Lukáš Hajšman, hráč Chlumu: "Zápas jsme si přijeli hlavně užít, což se povedlo, protože jsme se fotbalem bavili. Teď už se musíme začít připravovat na následující sezónu, aby byla stejně úspěšná jako ta letošní. "



Sestavy


TJ Sokol Líšina
J. Zikmund [-] - Z. Hrdonka [-] (70. M. Hrdonka [-] ) , M. Pivoňka [-] , O. Friedrich [-] , J. Langmajer [-] , J. Schejbal [-] , M. Skala [-] , J. Jarošík [-] , K. Lhoták [-] , V. Kříž [-] , M. Loritz [-]

TJ Chlum
D. Kvídera [-] - M. Wagner [-] , P. Šindelář [-] , S. Eret [-] , V. Ernest [-] , L. Hajšman [-] , M. Šlajs [-] , V. Calta [-] , T. Michálek [-] (70. L. Hajšman [-] ) , Z. Švec [-] , J. Vacek [-]

ŽK: 88. M. Skala .
Hráči zápasu: M. Pivoňka - V. Ernest .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Adamec Václav - BERKA Radek (N), PELIKÁN Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.