Mebarkiho one man show


Branky


1. A. Mebarki , 15. R. Kukeně , 28. A. Mebarki , 39. A. Mebarki , 75. A. Mebarki - 58. J. Bouzek , 69. V. Rajšpís (vl.)
0

Zápas dvou rozdílných poločasů. V tom prvním Neurazy neexistovaly a Lučina dominovala. Po změně stran se hosté nadechovali k malému zázraku, ale konečný výsledek 5:2 je přeci jen spravedlivý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

4:0, nebylo o čem

Úzký kádr Neuraz přijel na půdu Ptenína klasicky pouze v jedenácti hráčích. A hned od začátku musel odolávat tlaku domácích. To se ovšem vůbec nepodařilo a Lučina šla hned z první šance do vedení. Miroslav Šašek vybojoval na hranici vápna přímý kop, což je parketa šitá na míru pro Ahmeda Mebarkiho, který trefil přesně pravý dolní růžek branky - 1:0. A následující minuty nenasvědčovaly, že by Tatran mohl pomýšlet na obrat. Lučina tlačila, střílela, naopak Neurazy předváděly chybu za chybou. Bylo tedy jen otázkou času, kdy se rozdíl mezi oběma celky vyjádří i brankově. Gól na 2:0 přišel v 15. minutě a zvedl pořádnou vlnu emocí. Brankář Kůs sice míč držel v rukavicích, ale dotírající útočníci mu jej vykopli a Richard Kukeně měl již lehkou pozici. Nejeden fanoušek si vzpomněl na penaltu Sparty na Dukle. Nutno podotknout, že tato branka nejspíš platit neměla...

 

Ani po této situaci se obraz hry nezměnil. Lučina měla po celý poločas více ze hry a do přestávky vstřelila ještě dvě branky. Obě je měl na svědomí Ahmed Mebarki, který využíval okének v hostující obraně a dokonal tak svůj hattrick. Poločasový stav 4:0 byl pro hosty možná krutý, ale zasloužený.

 

Obrat se nekonal

Neurazy si o přestávce vyjasnili, že takhle to dál vážně nepůjde a v druhé půli bylo k vidění jiné mužstvo. Tatranu navíc vlil krev do žil gól Jaroslava Bouzka, který rychlý brejk zakončil kličkou brankáři a střelou do prázdné brány. Ještě veseleji pro hosty bylo o deset minut později. Sérii rohových kopů završil vlastencem Vlastimil Rajšpís, a rázem to bylo už jen o dva. Lučina viditelně znervóznělo a kdo ví, co by se dělo dál, kdyby Neurazy proměnily stoprocentní šanci, které chybělo snad jen kousek štěstíčka.

 

Místo toho se ujala šance na druhé straně. Střelcem nemohl být nikdo jinž než záložník Ahmed Mebarki. Výsledkem 5:2 také dramatické utkání skončilo. Lučina může děkovat především senzačnímu výkonu Mebarkiho, Neurazy stále doplácejí na úzký kádr i laciné obdržené branky.



Ohlasy k zápasu


TJ Lučina Ptenín
Patrik Sedláček, útočník Ptenína: "Tohle byl muj první vzájemný zápas proti týmu Tatranu, jelikož v minulé pulce sezóny jsem byl distancován kvůli červené kartě. Teď jsme šli s klukama do zápasu s tím, že musíme doma bodovat. Začátek zápasu jasně vyzněl pro nás, když jsme se v úvodu dostali do vedení. Poté, myslím, převaha byla na našich nohách a jasně jsme si tedy došli pro tři body. Zápas byl už od prvních minut jasnou věcí. I přes spousty neproměněných šancí a jednoho vlastence není k zapasu co dodat."

TJ Tatran Neurazy
Václav Kůs, vedoucí družstva Neuraz: "Domácí zaslouženě vyhráli, měli více šancí, hodně z nich neproměnili. Zápas vypadal typicky pro 4. třídu. Škoda, že jsme zas hráli jen v jedenácti hráčích. Fotbalově na to máme, v těch klucích to je, ale v takovém počtu se to zkrátka hrát nedá. Kdybychom dali tu šanci na 4:3, tak to mohlo být ještě zajímavé, Lučina byla viditelně nervózní. Škoda."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Lažánek Karel - STREJC Václav (N), VLADAŘ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.