Bučovice opět na domácím hřišti nezaváhaly


Branky


9. M. Bil , 70. D. Svoboda , 75. M. Bil , 80. D. Svoboda
0

Lídr tabulky Bučovice nastoupil proti mladému celku z Kyjova. Bučovští chtěli potvrdit svou domácí neporazitelnost. Z předešlých 9 zápasu neodešli poraženi. Hosté z Kyjova v minulém kole porazili Rohatec.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný vstup do utkání na straně Bučovic

Hráči FCB měli tak jako v minulém zápase úvod na výbornou. Na levé straně se zasekávačkou uvolnil v 9. min Bil a střelou, kterou opřel o levou tyč kyjovského brankáře, otevřel skóre  zápasu- 1:0. Poté se hra odehrávala mezi oběma vápny bez patřičného vzruchu, jakoby spíše v zimním počasí domácím zamrzly plíce. Soupeř kombinační hrou získal územní převahu, brankář Hanák dvakrát zachraňoval pádem pod nohy při závarech v šestnáctce. I přes řadu nepřesností se domácí celek dostával do šancí, ale Svoboda dvakrát selhal. Do konce poločasu se stav nezměnil, do kabin šel celek FCB s jednobrankovým náskokem.

 

Druhá půle rozhodla o vítězi

I na začátku druhého dějství hráči domácích pokračovali v kostrbaté hře. Prokřehlí domácí fanoušci, namlsáni domácími výhrami, začali dávat svoji nespokojenost najevo. Trenéři FCB sáhli k dvojímu střídání a změnili systém hry na 4-2-2. Najednou bylo domácích plné hřiště. Zlepšili pohyb, zpřesnili kombinaci a začali se tlačit do soupeřovy šestnáctky. Hosté, ženoucí se za vyrovnáním, hráli v defenzivě na hranici rizika a domácí obrně hrozili hlavně ze standartních situací. Na rozdíl od prvé půle si pro centry s přehledem chodil Hanák. V 70. min po hostující standartní situaci v nebezpečné blízkosti našeho vápna míč odhlavičkoval Holásek, k míči se po rychlé kombinaci dostal volný Svoboda, kličkou se zbavil kyjovského obránce a střelou k tyči za hranici vápna, kdy obstřelil jak obránce tak i brankáře, skóroval podruhé 2:0. Hosté, stále hrající vabank, začali mít okénka v defenzívě, čehož domácí využili rychlými výpady k navýšení brankového rozdílu. V 75. min se po další kombinaci dostal k míči Martin Bil a sám přes brankářem nezaváhal- 3:0. No a o pět minut později znovu po rychlé křídelní akci zvýšil Dušan Svoboda na 4:0. Vzhledem k průběhu zápasu je pro hosty výsledek krutý a domácí si připsali letošní desátou výhru na domácím hřišti v probíhajícím ročníku. 



Sestavy


FC Bučovice
M. Hanák [-] - M. Handlíř [-] , M. Kachlík [-] , L. Jeřábek [-] , M. Bil [-] , O. Holásek [-] , D. Svoboda [-] , J. Chadima [-] (50. J. Legner [-] ) , T. Kachlík [-] , L. Němec [-] (63. P. Koudelka [-] ) , S. Hanousek [-]

FC Kyjov 1919
M. Kůřil [-] - D. Adamec [-] (87. J. Klimeš [-] ) , M. Jančík [-] , T. Čada [-] , L. Klimeš [-] , J. Rubík [-] (84. J. Juřena [-] ) , M. Riedl [-] , M. Chytka [-] (69. D. Kuchař [-] ) , P. Měsíček [-] , Z. Bartoň [-] , J. Holeček [-]

ŽK: 61. S. Hanousek , 71. O. Holásek , 77. M. Kachlík - 72. M. Kůřil .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Špaček Jiří - PÁTEK David, ŠIŠMA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.