0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:00

19.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šaratice vydřely důležitý bod


Branky


0

Domácí hráči vstupovali do zápasu s cílem uhrát alespoň bod. To se jim povedlo i díky výbornému Plchutovi, který zneškodnil pokutový kop.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráči Šaratic nastoupili opět pouze s jedenácti hráči.Hráli ze zabezpečené obrany a spoléhali na možné brejky. Dvě takové situace se naskytly díky Smetanovi. První šanci vychytal hostující gólman a střela Petra Klasky skončila na tyči. Tempo hry udávala Lednice ovšem bez potřebného efektu. Gólovou hlavičku zneškodnil výborným zákrokem Plchut . Do poločasu se skóre neměnilo ani na jedné straně.

Druhá půle byla o dobývání domácí branky. Domácí hráli v hlubokém bloku, hostující hráči se snažili přelstít domácí obranu ale obranná hra Šardy byla dobře organizovaná a když už k ohrožení domácí branky došlo stal v ni spolehlivě chytající domácí brankář. Poradil si i s gólovou střelou z hranice šestnáctky tak i s pokutovým kopem, který byl proti domácím nařízen za ruku v 85 minutě. I když Lednice byla lepším mužstvem za obětavost a nasazení si bod Šaratice zasloužily.



Sestavy


TJ Šaratice
P. Plchut [-] - D. Bukáček [-] , N. Yagupa [-] , M. Galia [-] , M. Matoušek [-] , J. Smetana [-] , L. Rozbořil [-] , M. Polášek [-] , P. Klaška [-] , J. Zouhar [-] , P. Kalouda [-]

TJ Moravan Lednice
J. Hanzel [-] - T. Wolgemuth [-] , R. Sedláček [-] (69. Z. Kuřil [-] ) , D. Kolaja [-] , R. Vejvančický [-] - T. Janulík [-] , Z. Očenášek [-] , A. Herman [-] , O. Šídlo [-] - J. Holešínský [-] , M. Fóbl [-]

ŽK: 35. P. Klaška , 55. M. Galia , 76. M. Matoušek .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: Virčík Vlastimil - HOVORKA Miroslav, BĚLÁK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.