Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

17.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvakrát se trefil Gremmel a Tinc


Branky


0

Gólový koncert proti trápícím se Šaraticím načal Tinc. V dalších minutách se jen navyšovalo skóre. Ve výborné formě se ukazují opory VP Gremmel, Záblacký, Šabata.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na mokrém terénu se lépe kombinovalo hostům

Do utkání vstupovali Pavlovice bez třech opor základní sestavy Stehlík, Keller a Petrasek. Šaratičtí hráči nastoupili nekoncentrovaní a hned v první minutě inkasovali. Michna poslal výborný centr a Tinc nastavil jen nohu. Hostující hráči zcela ovládli celé hřiště. Výborně kombinovali a v 23. minutě se podruhé měnilo skóre Šabata našel Gremmela Po této brance přišla série nebezpečných zákroku domácích hráčů. Jedinné nebezpečí od "šardy" hrozilo z rohu a autu okolo vápna.Krásná kombinace Gremmela a Záblackého skončila v Plchutově bráně. Poločas skončil 0:3 pro hosty

Nejkrásnější akci v zápase zakončil Tinc

Druhý poločas nabídl stejný vývoj zápasu. Poločasové vedení navýšil v 47. minutě Jakub Šabata 0:4. Šaratičtí po této brance již jen dohrávali zápas. Další asistence Záblackého a Jakub Gremmel se mohl radovat ze své druhé branky v zápase. Nejkrásnější branku si hostující hráči nechali až k závěru zápasu.Na půlící čáře začali akci na jeden dotek.Balón šel po ose Záblacký-Gremmel-Šabata a do prázdné brány uklizel další dvougólový střelec Tinc. Konečný výsledek 6:0 pro Pavlovice je nejvýýší v jarní části sezóny. Pavlovice se posunuly na 7. příčku tabulky. Šaratice se výsledkově trápí a již v druhém zápase během tří týdnů inkasovaly více jak 3 branky.



Ohlasy k zápasu


TJ Šaratice
Pavel Plchut - brankář Šaratic: " V tomto zápase se nám nic nepovedlo. Naše tréninková a zápasová morálka není úplně na správné úrovni. Doufám, že v dalších zápasech napravíme neúspěšný vstup do sezóny."

TJ Slavoj Velké Pavlovice
Jakub Gremmel - hráč: "Dnes se nám zapas povedl. Naše obrana nepustila Šaratice vůbec do ničeho. My jsme měli v útoku tím pádem dost volnosti. Doufám že nám chuť vydrží co nejdéle."



Sestavy


TJ Šaratice
P. Plchut [-] - j. kalouda [-] (46. L. Cének [-] ) , M. Polášek [-] , P. Kalouda [-] , D. Bukáček [-] - N. Yagupa [-] , M. Galia [-] , J. Smetana [-] , M. Zlámal [-] - M. Baňa [-] (75. J. Oravec [-] ) , P. Klaška [-] (46. M. Matoušek [-] )

TJ Slavoj Velké Pavlovice
J. Chromek [-] - M. Michna [-] , J. Šabata [-] , M. Záblacký [-] , J. Gremmel [-] (70. T. Ulica [-] ) , D. Tinc [-] (75. D. Horák [-] ) , D. Havlík [-] , Z. Gehr [-] , T. Měřínský [-] , T. Hos [-] , T. Nesvadba [-]

ŽK: 29. M. Polášek , 64. M. Zlámal - 64. D. Havlík , 65. M. Michna .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PLESKAČ Jiří - ŠMÍD Jakub, KUČERA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.