M. Fóbl 70.
1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

16.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body zajistil v nastavení Tomšej


Branky


0

Utkání dvou ambiciózních celků ovlivnila červená karta v úvodních minutách utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hanzel uviděl červenou kartu

Podmínky pro zápas v Lednici byly nadstandartní. Výborné počasí, skvěle připravený trávník .Hostující celek Rohatce přijel na zápas bez slavivšího Schenela, kterému se narodil syn.Ve stavu zraněných se objevil také záložník Homola. Začátek utkání byl velmi opatrný, ale v 6.minutě po balónu za obranu se řítil sám na bránu mladý, talentovaný útočník Jüstel. Toho srazil k zemi špatně vyběhnuvší brankář Hanzel a byla z toho červená karta. Do brány nastoupil lednický hráč.

Domácí , oslabený celek se semknul k dobrému,týmovému výkonu a hrál s hostujícím druhým týmem tabulky vyrovnanou partii.Lednice zakončovala své střely ze střední vzdálenosti, které bezpečně likvidoval rohatecký brankář Létal.Po přesném míči za obranu hostů se hostující útočník řítil sám na Létalovu svatyni, ale ten vyběhnutím a odkopem ve skluzu šanci zmařil. Tato šance se za chvíli opakovala, jako přes kopírák. Létal opět zasáhl a uklidnil míč do bezpečí. Hosté také zahrozili a to ze střední vzdálenosti jedovatým trestným kopem Jakuba Tomšeje, který o fous minul domácí branku.

 

 

Tomšej rozhodl o vítězství v 90. minutě

Poločas začal svižným tempem s očekáváním první branky a s hladovým úpěním domácích funkcionářů po prvních jarních bodech.Hostující tým působil v druhé půli daleko lepším dojmem a dobrý kombinační fotbal, za přispění výborně hrajícího Rezka dával příslib brzké branky v síti domácích. Po několika neúspěšných pokusech málem trestali domácí. Lednický útočník se snažil šikovně přehodit vyběhnuvšího brankáře Rohatce, který byl opět na místě a vyražením míče loktem šanci zmařil.Dobře hrající záložníci Moravanu Dvořáček s Očenáškem,se stále snažili vybízet své spoluhráče k zakončování, ale vše jen ze střední vzdálenosti, což nečinilo Létalovi potíž a svatyni ustrážil. To běžela 70.minuta a na hřišti se oběvil lednický Fóbl, který ze 6 metrů od Létalovi brány nekompromisně vystřelil a poslal míč k tyči. 1:0.Agilně hrající rohatecký záložník Páleník( odehrál zápas se zánětem tenkého střeva a na druhý den ráno si odskočil na operaci pozn. autora) chystal svým spoluhráčům míče do vápna, ale ty přicházely na zmar.Na hřiště nastupuje ofenzivní rohatecký hráč Kolařík( navrátilec z hostování, kdysi druholigových Ratíškovic pozn. autora) a na hřišti, to bylo hned znát.

Hosté začínají domácí svírat do kleští a bylo jen otázkou času, kdy vstřelí vyrovnávací branku.Kolařík se nemýlí a je to 1:1 . Lednickým docházeli v deseti síly, ale brzo se stav hráčů na bitevním poli opět měnil, když velmi dobře a bojovně hrající Ruszkowski obdržel po nešťastném faulu v 80. minutě druhou žlutou kartu .Rohatečtí fotbalisté zaveleli k závěrečné steči, kterou okorunovali brankou v 92. minutě, kdy levý záložník Páleník, i přes zdravotní problémy zatáhl míč po lajně a přesnou finální přihrávkou našel Tomšeje, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Divák by si řekl, po rozehrání rozhodčí foukne do píšťalky a je konec, tak se ovšem nestalo... Domácí hráč našel dlouhým nákopem do lajny šikovně nabíhajícího Hermana, který skvělým,přetaženým centrem našel hlavu svého spoluhráče.Brankář hostí míč vyráží nohami z brány a rozhodčí ukončil zápas.



Sestavy


TJ Moravan Lednice
J. Hanzel [-] - R. Vejvančický [-] , R. Sedláček [-] , D. Wolgemuth [-] , T. Wolgemuth [-] - L. Dvořáček [-] (65. M. Fóbl [-] ) , A. Herman [-] - Z. Očenášek [-] - D. Kolaja [-] , M. Vejvančický [-] , T. Janulík [-] (87. R. Sedláček [-] )

TJ Slavoj Rohatec
t. létal [-] - T. Páleník [-] , I. petrák [-] , P. Vašek [-] , P. Dohnálek [-] - A. Ruszkowski [-] , J. Rezek [-] , J. Tomšej [-] , F. Vanda [-] (60. J. Kolařík [-] ) , L. Salajka [-] (36. T. Netík [-] ) - J. Justel [-] (90. O. Vacenovský [-] )

ŽK: 23. D. Kolaja - 17. A. Ruszkowski , 33. J. Rezek , 57. t. létal , 62. T. Netík . ČK: 4. J. Hanzel - 82. A. Ruszkowski .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Procházka David - BALAŠČÁK Dominik, HRUBÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.