2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

15.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rohatec doma vybojoval cenné body


Branky


17. J. Justel , 80. F. Vanda
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Veselané cítili po úvodním letošním mistrovském utkání křivdu. Hosté se cítili poškozeni. Nelíbilo se jim hlavně vyloučení obránce Fránka, který hned v 15. minutě za zmaření zjevné brankové příležitosti soupeře taháním zezadu soupeře za dres v nepřerušené hře uviděl červenou kartu. „Byl to podivný faul. Hlavní rozhodčí nejprve nechal výhodu, po přerušení hry pak na pokyn asistenta dodatečně ukázal našemu hráči červenou kartu," uvedl hostující trenér Robert Zeman, který ale nechtěl výkon okresního sudího Tichánka rozebírat. „Na naší porážce se trochu podepsali i rozhodčí, ale jejich výkon nebudu," zůstal nad věcí Zeman.

Domácí z následujícího trestného kopu poprvé udeřili. Ránu Rezka hostující gólman Motyčka vyrazil a pro dorážejícího Jüstela nebyl problém uklidit míč do sítě. „Prvních dvacet minut se hrál perfektní fotbal. Bylo to oboustranně rychlé, důrazné. Po vedoucí brance se však hra trochu změnila. Obdržený gól Veselí nabudil k ještě lepšímu výkonu," řekl rohatecký kouč Marek Antoš. „I když hosté hráli v deseti, pořád byli aktivní a nebezpeční," přidal.

Trenér Slavoje si oddechl především při vyložených šancích Janíka, který šel v prvním poločase dvakrát sám na gólmana Létala, ale ani jednou netrefil soupeřovu branku. „Pokud bychom vyložené šance proměnili, zápas by se mohl vyvíjel jinak," míní Zeman.

Ten po přestávce stáhl hru na tři obránce. Hosté hráli vabank, do šancí se ale nedostali. Výjimkou byl únik Polláka, který se s míčem dostal do boku a neměl jak zakončit. Slavoj si naopak pečlivě střežil těsný náskok, v závěru navíc podruhé udeřil. Pokutový kop nařízený za faul na Ruzskowského bezpečně proměnil středopolař Vanda. Závěrečných deset minut se dohrálo pouze z povinnosti. „Pro nás jsou to nesmírně důležité body. Chtěli jsme doma v prvním jarním kole vyhrát, což se nám se silným soupeřem podařilo. Z Veselí jsme měli trochu respekt, nakonec jsme však těžké utkání zvládli," prohlásil Antoš, který postrádá útočníka Homolu, jenž od přípravného duelu s Vacenovicemi chodí o berlích. Do sestavy Slavoje se naopak vrátil mazák Vašek, který hrál sice pod prášky, ale společně s dalšími zadáky odvedl spolehlivý výkon. Dobře ovšem hráli i hosté. „I když jsme hráli skoro celý zápas o deseti, soupeři jsme byli více než vyrovnaným soupeřem. Kluci se totiž po sporných verdiktech semkli a zápas odbojovali. Opravdu jsme to nezabalili a hráli až do konce," řekl Zeman, který naopak více čekal od Rohatce. „Domácí mě trochu zklamali. Kromě trestného kopu a penalty totiž žádné šance neměli," pronesl.

Veselský kouč nemůže na jaře počítat s Jakubem Grabcem, který je po operaci kolena. Záložník Zelinka zase zamířil na hostování do Kněždubu.

 

 

 

Fot
Zdroj: http://hodoninsky.denik.cz/fotbal_region/vylouceni-a-gol-z-penalty-veselane-se-po-prohre-v-rohatci-zlobili-na-rozhodci-20160329.html

 



Sestavy


TJ Slavoj Rohatec
t. létal [-] - R. Ščevík [-] , T. Páleník [-] , P. Dohnálek [-] , P. Vašek [-] - F. Vanda [-] (72. L. Salajka [-] ) , J. Rezek [-] (63. J. Schenel [-] ) , J. Tomšej [-] , I. petrák [-] (85. J. Kolařík [-] ) - J. Justel [-] - A. Ruszkowski [-] (89. I. Elšík [-] )

FC Veselí nad Moravou
M. Motyčka [-] - B. Vardan [-] , L. Prajza [-] (77. J. Symerský [-] ) , D. Hodonský [-] , V. Smějsa [-] , L. Kučera [-] , A. Pollák [-] (86. M. Fury [-] ) , A. Radmil [-] , J. Fránek [-] , D. Joch [-] , M. Janík [-] (53. M. Vaďura [-] )

ŽK: 36. V. Smějsa , 80. J. Symerský . ČK: 15. J. Fránek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: TICHÁNEK František - JONÁŠ Petr, JELÍNEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.