6:1
(5:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

21.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bělohrad díky produktivnímu prvnímu poločasu jasně porazily Nepolisy


Branky


4. J. Šoufek , 13. J. Šoufek (p.) , 15. M. Rychecký , 29. J. Šoufek , 30. M. Rychecký , 83. M. Gall (p.) - 24. R. Chaloupka
0

Domácímu týmu vyšel výborně první poločas, ve kterém vstřelili pět gólů. Na zásahy Lázní našli hosté v prvním poločase pouze jedinou odpověď, a proto se ve druhém zápase už jen dohrávalo. Nepolisy nebyly odevzdaným soupeřem, přesto další korigující branku nevstřelily. Proměněnou penaltou domácí brankář v závěru pečetil výsledek 6:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drtivý nástup Lázní

Lázním Bělohrad vyšel vstup zápasu na výbornou. Domácí díky standardním situacím ujali už po patnácti minutách hry třígólového vedení. Skóre zápasu otevřel už ve čtvrté minutě Jakub Šoufek. Tentýž hráč dával o devět minut později na 2:0, když proměnil pokutový kop. Smrtící čtvrthodinu bělohradského týmu uzavřel Miroslav Rychecký, který po další standardní situaci zvyšoval na 3:0. Domácí se díky rychlým brankám a pohodlnému náskoku uklidnili a sebevědomě kontrolovali další vývoj zápasu.

 

Sebevědomím bělohradských fotbalistů neotřásal ani čtyřiadvacátá minuta, kdy na 3:1 korigoval René Chaloupka, o pár minut později totiž přišly další rychlé zásahy domácích. Díky aktivní hře donutili Lázně Bělohrad soupeře k chybám a toho v devětadvacáté minutě využil Jakub Šoufek, který kompletoval hattrick, a o minutu později i dvougólový Miroslav Rychecký. Domácí tým se dostal do luxusního vedení 5:1 a zbytek poločasu se dohrával bez gólových dramat. 

Domácí kontrolují výsledek

Druhý poločas prakticky rozhodnutého zápasu se dohrával za vyrovnaného výkonu obou mužstev. Lázně Bělohrad si vytvářely další šance, které však oproti první půli zůstávaly nevyužity. Nepolisy nechtěly zbytek zápasu jen tak odchodit a i ony se připomínaly útočnými snahami, brankář Marek Gall ale za svá záda žádný míč nepustil. V závěru zápasu dokonce bělohradský gólman skóroval, když se ujal exekuce pokutového kopu. Gall v 83. minutě zvýšil na 6:1 a tímto výsledkem zápas skončil. 



Sestavy


SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - J. Odvárko [-] (46. D. Michálek [-] ) , M. Rychecký [-] (65. L. Jezbera [-] ) , J. Lánský [-] , P. Kazda [-] , L. Šrám [-] (46. R. Šorm [-] ) , J. Loner [-] , J. Wagenknecht [-] , T. Berger [-] (73. J. Hrnčíř [-] ) , T. Blažek [-] (65. K. Černý [-] ) , J. Šoufek [-]

TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - M. Ullmann [-] , R. Chaloupka [-] , P. Pilař [-] , R. Zámečník [-] - M. Tlustý [-] , T. Hanuš [-] , P. Mizerík [-] - L. Pánek [-] , R. Schubert [-] , J. Smadiš [-] (73. D. Šustr [-] )

ŽK: 66. J. Wagenknecht , 83. R. Šorm , 86. K. Černý , 87. J. Lánský - 27. P. Pilař , 53. M. Ullmann , 70. M. Tlustý .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.