J. Loner 63.
J. Šoufek 81. (p.)
2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

20.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bělohrad udolaly Bílou Třemešnou


Branky


63. J. Loner , 81. J. Šoufek (p.) - 72. R. Hendrych
0

Lázeňští měli povětšinu zápasu územní převahu, která však nebyla gólově vyjádřena. Domácí se prosadili až ve druhém poločase, na jejich první gól našli hosté odpověď, na druhou branku už ale reagovat nedokázali. Lázně tak zvítězily 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dobývají seskupenou obranu Bílé Třemešné

Bílá Třemešná přijela na hřiště Lázní Bělohrad s taktikou, která se soustřeďovala na pozornou defenzivu. Tento styl hry se hostům dlouhou dobu vyplácel. V prvním poločase domácí nedokázali najít recept, který by na pečlivě zformovanou obranu Bílé Třemešné platil. Produktivitu Lázní Bělohrad srážela jejich hra jako taková. Lázně sice kombinovaly na polovině Bílé Třemešné, domácím přihrávkám ale mnohdy chyběla rychlost a moment překvapení. Hostům se tak dařilo vykrývat prostory, kterými potenciálně mohly vést finální přihrávky domácích. První poločas tak skončil bezbrankovou remízou. 

Lázně Bělohrad v závěru strhávají výhru na svoji stranu

Ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil. Bílá Třemešná pozorně bránila a neváhala přejít k rychlým protiútokům. Domácí Lázně naopak stále obléhaly pokutové území hostů. Gólovou neúrodu přetrhli po hodině hry jako první domácí fotbalisté, když se v 63. minutě prosadil domácí Jakub Loner. Lázně Bělohrad se ale neradovaly ze svého vedení dlouho. Od devět minut později totiž hosté přešli do rychlého protiútoku, který gólově zakončil Radek Hendrych. Lázně se tak musely znovu vrátit k dobývání hostující obrany. Domácí se nakonec dočkali i podruhé, deset minut před koncem se Bílá Třemešná dopustila faulu ve vlastním pokutovém území a rozhodčí nařídil pokutový kop. Penalty se ujal Jakub Šoufek, který proměnil a nasměroval Lázně za třemi body. Ve zbývajících minutách se hosté nezmohli na další gólovou akci, a domácí tak zvítězili 2:1. 



Sestavy


SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - L. Jezbera [-] (66. M. Rychecký [-] ) , J. Odvárko [-] (66. K. Černý [-] ) , J. Lánský [-] , P. Kazda [-] , L. Šrám [-] (81. D. Michálek [-] ) , J. Loner [-] , J. Wagenknecht [-] , T. Berger [-] (88. R. Šorm [-] ) , T. Blažek [-] , J. Šoufek [-]

TJ SOKOL Bílá Třemešná
M. Dobřichovský [-] - R. Hendrych [-] , D. Kubelka [-] , J. Kubelka [-] , J. Novák [-] , J. Hažer [-] , J. Schneider [-] , M. Pátý [-] , M. Hruška [-] , P. Macek [-] , P. Kiss [-] (71. J. Pátý [-] )

ŽK: 90. R. Šorm - 79. P. Macek , 79. J. Kubelka , 83. J. Hažer .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Trejbal Adam - KRUCKÝ Dušan, HRON Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.