Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

18.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas s Vrchlabím zvládli lépe fotbalisté Lázní Bělohrad


Branky


0

Vrchlabí dokázalo se svým favorizovaným soupeřem držet krok. Hosté se v prvním poločase dostali do vedení, ve chvíli, kdy se domácím podařilo otočit výsledek, se Vrchlabští znovu vzepjali a vstřelili vyrovnávací branku. Na gól z pokutového kopu v závěru zápasu už ale hosté nestihli najít odpověď.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Vrchlabí se v utkání s favorizovanými Lázněmi Bělohrad prezentovalo sympatickým výkonem. Hosté dokázali s domácím týmem držet krok, a po čtvrthodině hry se dokonce dostali do vedení. V 17. minutě se míče zmocnil vrchlabský Lubor Mejsnar a povedeným zakončením překonal domácího brankáře Marka Galla. Vrchlabí i v dalším průběhu hry hrozilo ze standardních situací, brankář Gall byl ale pozorný.

 

Hosté neměli možnost radovat se z vedení dlouho a už ve 23. minutě se o vyrovnání postaral domácí Jiří Odvárko. Domácí tak nenechali svého soupeře rozjet a záhy s ním znovu srovnali krok. Lázně Bělohrad se podle očekávání začaly dostávat do nadějných šancí, ve zbytku poločasu už ale míč za záda vrchlabského brankáře Patrika Hladíka nedostali. Poločas tak skončil nerozhodně 1:1. 

Rozhodnutí v závěru zápasu

 Ve druhém poločase pokračovalo vyrovnané utkání. Lázeňští se sice dostávali do prostorů před brankářem Hladíkem, druhou branku ale vstřelit nedokázali. To se změnilo v 57. minutě, kdy recept na brankáře Hladíka našel domácí Lukáš Jezbera, a Bělohradští se tak dostali do vedení 2:1. Hráči Vrchlabí se ani za nepříznivého stavu nevzdávali a svým zodpovědným výkonem dále živili naději na vyrovnání. Zasloužené branky se hosté dočkali v 74. minutě, kdy míč za záda brankáře Galla zakončil vrchlabský Jiří Havránek. Vrchlabí tak čtvrthodiny před koncem srovnalo krok se soupeřem. Když už se pomalu chystaly penaltové puntíky pro penaltový rozstřel, dopustil se v 82. minutě faulu v pokutovém území vrchlabský Marek Hanuš. Rozhodčí i přes nevoli hostů nařídil pokutový kop, a Hanušovi dokonce udělil červenou kartu. Několik minut před koncem tak domácí získali výhodu v podobě penalty. Této zodpovědné situace se ujal Jakub Šoufek, který dokázal vyzrát na vrchlabského brankáře Hladíka a zajistil svému týmu vedení. Vrchlabí se v závěrečných minutách nepodařilo gólově ohrozit domácí branku, a Lázně Bělohrad se tak mohly radovat z výhry 3:2. 

 



Sestavy


SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - L. Jezbera [-] (79. J. Hrnčíř [-] ) , J. Odvárko [-] (86. D. Holomba [-] ) , J. Lánský [-] , P. Kazda [-] , L. Šrám [-] , J. Loner [-] , J. Wagenknecht [-] , T. Berger [-] , T. Blažek [-] (59. M. Rychecký [-] ) , J. Šoufek [-]

FC Vrchlabí
P. Hladík [-] - J. Havránek [-] , D. Bürger [-] (59. M. Hanuš [-] ) , P. Kraus [-] , M. Tauchman [-] , O. Matěják [-] (69. M. Tomčík [-] ) , K. Jech [-] , L. Mejsnar [-] , L. Hájek [-] , J. Pleva [-] , L. Hawel [-] (73. J. Panýr [-] )

ŽK: 55. J. Lánský , 73. L. Šrám , 74. J. Wagenknecht , 76. L. Jezbera - 13. L. Hawel , 23. P. Kraus , 38. M. Tauchman , 73. M. Tomčík , 87. J. Panýr , 90. L. Mejsnar . ČK: 82. M. Hanuš .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Fišer Pavel - BUCHTA Petr, BOUZ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.