Dýšina naplno nebodovala ani s Liticemi


Branky


3

Dýšina se sice drží stále na druhém místě tabulky městského přeboru, ale první Starý Plzenec ji pomalu, ale jistě uniká. Dýšina udělala pro postup hodně, zrušila "B" tým, aby měla dostatečně široký kádr, ale potřebovala by hlavně výhry za tři body, aby se jí sen o postupu splnil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jak už jsem napovídal, Dýšina patří k tomu lepšímu, co může městský přebor nabídnout. I proto je radost , sledovat jejich zápasy. Tentokráte na tuto horkou půdu zavítaly Litice s jasným cílem, a to bodovat. Vykročili správnou nohou, neboť to byli právě oni, jenž se zasloužili o otevření skóre utkání. Po rychlém útoku se útočící hráči dostali s míčem až brankové lajně a předložili ho pod sebe na naběhnuvšího Filipa Vajskebra, který míč pěkně uklidil do svatyně brankáře Fialy. Jenže vedení hostům nevydrželo ani osm minut. Ve 40 minutě totiž natáhl za vápnem Václav Muzika a krásně umístěnou střelou "za háčky" rozvlnil síť. Utkání se hrálo v pěkném tempu, a tak byla možná trochu škoda, že ho musela na čtvrthodinku přerušit poločasová přestávka.

Druhý poločas se hrál ve stejném duchu jako ten první. Šance jsme mohli vidět na obou stranách, ale ani jedna se ne a ne ujmout. Vzrušení přinesla 67. minuta, to když hlavní rohodčí Nešpor ukázal červenou kartu Martinu Jeslínkovi. To, že vytasil rovnou červenou, oddůvodnil tím, že hráč Jeslínek byl v tu chvíli posledním hráčem. S tím ale hosté nesouhlasili a dávali to hlasitě najevo. To však nezměnilo nic na rozhodnutí hlavního sudího a Litice museli dohrávat o jednoho muže v poli méně. Domácím se nedařilo vstřelit rozhodující branku a občas museli sáhnout k faulu, aby zastavili výpad hostů. Jeden takový z 81. minuty ohodnotil sudí žlutou kartou pro Petra Bruje. A byla to pro tohoto hráče druhá, takže za normálních okolností se měl počet hráčů na hřišti srovnat. Jenže rozhodčí Nešpor nepochopitelně hráči neukázal kartu červené barvy a ve hře ho nechal pokračovat. Hosté nijak neprostetovali, neboť si toho nebyli vědomi. Utkání dospělo do pokutových kopů, neboť ani jeden z týmů se již nedokázal prosadit.

V dovednostní soutěži byli lepší domácí, kteří si tak připsali o jeden bod více, než jejich sok. Litice zjistili až v zápisu o utkání, že rozhodčí "udělil Brujovi červenou kartu v 81. minutě, což se vlastně fyzicky vůbec nestalo.



Ohlasy k zápasu


FK Dýšina
Michal Ježek (trenér): Bylo to vyrovnané utkání, druhý poločas byl trochu vyhrocený, rozhodčí nechal volný metr.

TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves (předseda): Na horké půdě v Dýšině jsme podali nadprůměrný výkon, domácí jsme víceméně k ničemu nepustili, ale své šance jsme neproměnili. Ve druhé půli to bylo nahoru dolu, ale poté nám rozhodčí vyloučil stopera, takže jsme hráli o deseti, tak to bylo těžké udržet, ale na druhé straně dostal hráč žlutou, ale dohrál, což jsme zjistili až při zápisu. Takže jsme podali snížnost. Zápas se dohrál, my jsme byli rádi za remízu.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Nešpor Petr - PÁTEK Dalibor, VOPAT Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 4. 2016 13:59
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město
Super,určitě to vítám.
Čím víc se o tom bude mluvit a psát,tím lépe pro čistý fotbal.
Já toho pána neobviňuji z úmyslu,ale tohle se přeci nesmí stát...
Já když udělám blbost,nesmím hrát několik zápasů,klub platí pokutu a nevím co ještě,tak mi zajímá i pohled,co si z toho odnese rozhodčí,který podle mého za zápas třikrát ovlivní utkání špatným verdiktem.
Děkuji za odpověď a hodně štěstí.
17. 4. 2016 17:12
redakce fotbalunas.cz
Pavle, podle toho co píšete, určitě oceníte novinku, kterou zvěřejníme v příštim týdnu. Nově se zaměříme na hodnocení (nejen) rozhodčích. Za určitou dobu data z hodnocení začnou velice dobře ukazovat, kdo odvádí z rozhodčích slušné výkony a je třeba ho pochválit, ale samozřejmě i opačné případy můžů a žen "v černém". Chceme to uceleně mapovat, protože jak vidíte, jednou může rozhodčí pokazit zápas zde, když to udělá druhý den někde úplně jinde, nikdo si to nespojí dohromady. Kromě rozhodčích bude možné hodnotit i ostatní výkony aktérů na hřišti a mnoho dalšího.
17. 4. 2016 13:11
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město
Velka parada pana rozhodciho Nespora...vyloucil nesmyslne Liticim hrace,pak vyloucil domaciho hrace ale nechal ho zapas normalne dohrat...pak odpiskal faul ktery se udal v domacim vapne ,ale misto penalty naridil primy kop o dva metry za vapnem...proste Nespor a jeho povedeny asistenti vzali zapas do svych rukou!!tleskam jim za to ze jak domacim tak hostum udelali z krasneho fotbalu jen sracku...