Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Očekávané vítězství lídra z Nové Paky nad záložním týmem Hořic v poměru 4:1.


Branky


0

Na fotbalový stadion v Nové Pace zavítal záložní tým z Hořic. Hosté v minulém kole uhráli nerozhodný výsledek se Starou Pakou, když si bolusový bod připsali za vítězství v pokutových kopech. Taktika soupeře proti domácímu mužstvu se ukázala hned z kraje utkání. Spoléhali na dobrou obranu a pokud se naskytne možnost, pokusit se ohrozit domácího brankaře.O favoritovi bylo před tímto utkáním nad slunce jasno a papírové předpoklady byl zcela naplněny, když si domácí tým v poklidném tempu dokráčel k dalším třem bodům do tabulky okresního přeboru. Pevným krokem proto směřuje o soutěž výše, což je jistě cílem trenéra Marcela Bažíka, protože kádr na to Nová Paka jistě má.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas domácí favorit vyhrál 2:1.

Domácí od samého začátku drželi více míč a pokoušeli se překonat dobře fungující obranu hostí, kteří se prakticky prvních dvacet minut nedostali na dostřel domácí branky. Ale ani domácí tým hosté nepustili do vyložené příležitosti, jen do náznaků šancí, které ovšem končili povětšinou mimo branku hostujícího týmu. To se změnilo ve 23. minutě, kdy si přihrávku za velkým vápnem převzal Dominik Rosputniak a jeho střela z dvaceti metrů skončila za zády hostujícího brankaře Tlustého - 1:0.  Od obdržené branky se trochu zvedli i hosté, ale jejich zakončení bylo neustále nepřesné. A tak se ve 32. minutě podruhé prosadil Rosputniak. Podobná situace jako při první brance se opakovala, když opět střela z dobrých dvaceti metrů zapadla za záda hostujícího brankaře. Nakonec se v prvním poločase prosadili i hosté, po trestném kopu se obrana domácích nedomluvila a hostující útočník snížil Machek V. na 2:1. Do poločasové přestávky se již nic nezměnilo.

Další dvě branky domácích stanovily konečné skóre zápasu na 4:1.

Druhý poločas se nesl v duchu toho prvního, ale domácí lídr jistě chtěl přidat další barnky, což se nakonec také podařilo. Hosté pozorně bránili a domácí hráči nebyli schopni hostující obranu něčím překvapit. Domácí lavička na situaci reagovala střídáním, když v 71. minutě  do zápasu naskočil hrající trenér Bažík. A za zákrok na jeho osobu se v 77. minutě pískala penalta, když obránce hostí domácího hráče stáhl za dres na zem v pokutovém území. K penaltě se postavil Dlabola a s přehledem proměnil 3:1 pro domácí. Poslední změnu stavu skóre měl na starosti další střídající hráč. V 82. minutě  se střelecky prosadil Ondra Krejčí a stanovil konečný výsledek na 4:1 ve prospěch domácích. Tři body tedy zůstaly v domácí kabině a lídt si připsal další tři body do tabulky. Výkon podle vyjádření hrajícího trenéra domácích Marcela Bažíka nebyl optimální, ale počítá se výsledek a tři body. Do dalšího zápasu ale bude nutné zlepšení výkonu od všech hráčů.



Ohlasy k zápasu


1. FK Nová Paka
Bažík Marcel (trenér Nové Paky): Zápas se nám moc nepovedl, hosté velice dobře bránili, což dělalo našim hráčům veliký problém. Pozitivní je, že mužstvo hrálo trpělivě až do konce, za což bylo odměněno třemi body do tabulky. Pochvalu si zaslouží střelec dvou branek Rosputniak a kapitán mužstva a opora zadních řad Jirka Lenfeld.

TJ Jiskra Hořice B
Macák Marek (vedoucí Hořic B): Před utkáním jsme rozhodně chtěli napravit naše podzimní utkání, ve kterém jsme s Novou Pakou prohráli debaklem 0:9. Tomu byla přizpůsobena i taktika, která byla defenzivní. Do 77. minuty se nám myslím dařilo vše plnit a první tři branky vzešly z dvou pěkných střel a jedné penalty, až čtvrtý gól byl po naší chybě. Domácí vyhráli zaslouženě, snad jsme je i potrápili. Během zápasů jsme se snažili i kombinovat, nebylo to jen nějaké odkopávání, jak by si asi někdo mohl myslet. Za týden již to bude jiné, tam se od nás budou očekávat i branky a hlavně body. Jednalo se o týmový výkon a každý z hráčů to odjezdil. Pokud bych měl vybrat jednoho nejlepšího hráče, pak asi O. Kramule, který na pozici jednoho ze stoperů pomáhal čelit útokům domácích a zároveň se nebál hrát kombinačně i směrem dopředu.



Sestavy


1. FK Nová Paka
P. Strohschneider [-] - D. Rosputniak [-] (81. M. Jurčo [-] ) , J. Honců [-] , J. Bláha [-] , P. Machát [-] , M. Sochor [-] (57. O. Krejčí [-] ) , T. Fišar [-] (80. J. Vrbka [-] ) , L. Brádle [-] (71. M. Bažík [-] ) , J. Dlabola [-] , J. Lenfeld [-] , D. Wojcik [-] (86. J. Ticháček [-] )

TJ Jiskra Hořice B
V. Tlustý [-] - M. Macák [-] , R. Machek [-] , O. Kramule [-] , J. Kulhánek [-] (65. D. Trávníček [-] ) - J. Trejbal [-] , T. Hradecký [-] , A. Šlambera [-] , J. Minčák [-] - V. Machek [-] (71. R. Tlustý [-] ) , M. Ernst [-]

ŽK: 36. T. Fišar .
Hráči zápasu: J. Lenfeld , D. Rosputniak - V. Machek .
Počet diváků: 81. Rozhodčí: Šťastný Martin - SKŘIVÁNEK Miloš, ŠNAJDR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.