TJ Dolany nadělily domácímu Slavoji bůra


Branky


23. O. Sedláček , 45. J. Kopecký , 55. T. Kejzlar , 58. J. Berger , 65. I. Tokar (p.)
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jestliže jsme ve Velkém Poříčí sestavu obtížně skládali, tak v Teplicích n.M. to bylo ještě složitější. Nakonec se však 11 statečných našlo a zápas jsme začali s chutí. Zatímco jsme se kombinačně snažili o zteč domácí branky, náš soupeř vsázel na rychlé protiútoky. Ve 23. minutě si Sedláček zaběhl na centr Kroky za domácí obranu a skluzem otevřel skóre. Od této chvíle byli domácí lepším týmem a Kubásek  musel několikrát vytáhnout těžký zákrok.  Ve 30. minutě skončila střela Kašajíka jenom kousíček vedle. Ve 42. minutě využil dlouhého výkopu od naší branky Tokar a běžel sám na domácího brankáře - bohužel neproměnil. A tak ve 45. minutě využil závaru před domácí brankou Kopecký a gólem do šatny stanovil poločasových  0:2.  

 

Po změně stran na nás domácí "vlítli" a Kubásek opět čaroval, když vykopl na poslední chvíli míč směřující k jeho tyčce. Jenže v 55. minutě napřáhl Kejzlar a jeho dělovka zapadla pod břevno domácích. O tři minuty později se po křídle uvolnil Berger a vyhnal všechny pavouky z vinglu domácí  branky. Od této chvíle to domácí hráče přestalo bavit a  v 65. minutě stanovil Tokar proměněnou penaltou konečný stav 0:5. Poté se zápas jen dohrával a tak vzhledem k ostatním výsledkům si vezeme 3 důležité body.

 

Text: Pavel Martínek



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Gieci Jan - ŠESLER Adam, PATZELT Heinz (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.