Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 14:00

17.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku v Šanově dirigoval Eberle


Branky


8. T. Volráb , 74. A. Sekyra , 82. A. Sekyra , 89. M. Blecha - 28. J. Eberle , 37. J. Brož , 41. J. Eberle , 53. J. Eberle , 80. P. Čermák , 85. J. Eberle , 90. J. Eberle
0

Diváci neměli v utkání mezi Šanovem a Srbčí o góly nouzi. Střelecky nejvýkonnějším byl jednoznačně Jakub Eberle, který si připsal na svůj účet pět gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání bylo zcela v režii hostujícího mužstva, ale první gól vstřelil domácí Volráb. Přešel přes dva hráče a přízemní střelou se trefil mezi tyčku a gólmana, 1:0. Poté Šanovští přestali hrát a hosté naopak začali lépe kombinovat, to také vyústilo ke srovnání stavu výborně hrajícím Eberlem poté co si poradil s obranou. Ve 37. minutě skóroval Brož, na oba góly Srbče přihrával s přehledem Trachta. Čtyři minuty před koncem prvního poločasu ještě potvrdil vedení Eberle, a tak hvizd sudího zazněl za stavu 1:3.

Po výměně stran začal koncert skvěle hrajícího Eberleho, hned v 53. minutě se prosadil na 1:4. Hrálo se nahoru a dolu, o dvacet minut později skóroval A. Sekyra, na popud trenéra zjednodušili domácí hru a snažili si přesněji nahrát balón, to jim ale dlouho nevydrželo. V 80. minutě vyslal pěknou uličkou Eberle svého spoluhráče Čermáka, který skvěle zakončil, 2:5. Sekyra však za dvě minuty ukázal, že se Šanovští tak lehce nevzdají a přidal další gól. Odpověď ale měl i neúnavný Eberle a v 85. minutě zvýšil vedení na 3:6. Blecha se ještě minutu před koncem pokusil o zvrat, po levé straně utekl obraně a šel sám na brankáře, 4:6. Poslední zbytek naděje na body jim vzal opět Eberle, 3:7.



Ohlasy k zápasu


TJ Šanov
Jan Šika: Po vstřelení prvního gólu přestali kluci hrát, vypadalo to jako když byli poprvé na hřišti. Poté se tedy mírně zlepšili, ale na výhru to nestačilo. Hosté byli herně lepší, uměli si to nahrát a my jsme kolem nich jen lítali. Po dnešku však nechápu, jak Srbeč mohla dostat těch 14 gólů v Pustovětech.

TJ Sokol Srbeč
Pavel Čermák: Utkání bylo odehrané v poklidu a rozhodčí ho řídil s přehledem. Průběh a výsledek zápasu odpovídal stavu tabulky.



Sestavy


TJ Šanov
L. Sekyra [-] - I. Takács [-] (76. M. Somol [-] ) , A. Sekyra [-] , M. Blecha [-] , M. Malík [-] , T. Volráb [-] , V. Nobilis [-] (65. D. Kotek [-] ) , T. Cafourek [-] , F. Kratochvíl [-] , D. Sklenička [-] , S. Hrubý [-]

TJ Sokol Srbeč
L. Bardoň [-] - R. Ježek [-] , P. Trachta [-] (62. M. Hamáček [-] ) , T. Sova [-] (73. T. Jung [-] ) , J. Eberle [-] , M. Kratina [-] , M. Suchý [-] , J. Brož [-] , J. Klouda [-] , K. Kratina [-] , P. Čermák [-]

ŽK: 33. T. Volráb - 10. J. Eberle , 57. M. Kratina , 61. P. Trachta .
Počet diváků: 14. Rozhodčí: Brejník Aleš - ŠIKA Jan (N), VITNER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.