Boj o Berounku vyhrál tým Roztok


Branky


5. M. Kaplan , 31. M. Pudil , 44. P. Maršík , 81. V. Krůta - 16. M. Krchov (vl.) , 42. M. Hlaváček (p.) , 45. R. Choc
0

Na derby mezi týmy TJ Roztoky a Sokol Branov se přišlo při nědělním odpolední podívat 222 diváků. Očekávali velkou bitvu odvěkých rivalů. A bylo se opravdu na co dívat. Zajímavou zápletku okořenilo celkem sedm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní napadání Roztok vyústilo v rychlé vedení domácího týmu. Hned v 5. minutě si na pravé straně narazil se spoluhráčem Kaplan a po dravém průniku do šestnáctky vsítil první branku utkání. V 16. minutě se naskytla šance na skórování i hostům z Branova. Ostrý centrovaný míč z pravé strany si nešťastně uklidil Krchov do vlastní brány a bylo to 1:1. Obdržená branka domácí nerozhodila, naopak vystupňovali aktivitu a to se vyplatilo. Ve 31. minutě totiž poslal domácí zpět do vedení Pudil.

To jim vydrželo až do 42. minuty. Po závaru v roztocké šestnáctce rozhodčí potrestal střet dvou hráčů penaltou ve prospěch hostů, kterou střelou do pravého dolního rohu bezpečně proměnil Hlaváček, 2:2. Hra nabrala ještě před koncem poločasu  na obrátkách. Hned vzápětí si po nahrávce od Masaroviče navedl míč až na malé vápno Maršík, obhodil brankáře Dubského, ale svojí střelu opřel pouze o pravou tyč. Maršík ale přeci jen domácím vrátil ještě do poločasu vedení. V další šanci Roztok si narazil Pudil s Kaplanem, odcentroval na penaltu, kde důrazem právě Maršík vydoloval vytouženou branku, 3:2. Jenže to nebylo z prvního poločasu zdaleka vše. Hostům se i potřetí v utkání podařilo srovnat. Hned minutu po Maršíkovo brance se postavil k přímému kopu Branova Choc a zakroutil balón přímo do šibenice! Do šaten se šlo tedy za stavu 3:3 a početné publikum horlivě diskutovalo, jak že bude derby vypadat po poločasové pauze.

 

V druhé půli se hra na obou stranách přiostřila a došlo i na emoce. V 77. minutě dostal Rasocha druhou žlutou kartu za protest a zbytečně oslabil tým Branova. To pomohlo domácím vystupňovat svůj tlak. Početní převahu se Roztokám podařilo využit už za čtyři minuty po Rosochově vyloučení. Maršík se postavil k rozehrávce standardní situace, nacentroval na zadní tyč a Krůta dal hlavou domácím fanouškům pořádný důvod k radosti, 4:3. Roztoky si pak už do konce utkání cenné vítězství v derby proti Branovu pohlídaly. 



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Petr Maršík: S utkáním jsme spokojeni. Konečně jsme předvedli týmového ducha jako na začátku sezóny.




Počet diváků: 222. Rozhodčí: Brejník Aleš - ŠVÁCHA Josef, POLÍVKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.