2:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 14:00

15.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šanovští prolomili nulu na svém kontě, ale výhra stejně nepřišla


Branky


0

Celek TJ Šanov přivítal na svém hřišti hráče ze Slabec. Přestože se konečně domácím zadařilo a vstřelili v utkání dva góly, body opět neurvali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celé utkání měli převahu hosté a první gól patřil právě jim. Do vedení Slabce poslal Čiha, který pěknou střelou utáhl balon do brány, 0:1. Ve 39. minutě ale domácí srovnali, Sekyra vletěl do vysokého balonu a zadařilo se. První poločas tedy skončil vyrovnaným skóre 1:1.

V 61. minutě se na čtyři doteky dostali Slabečtí na půli domácích, obránci Šanova se ale nestačili vrátit, a tak se trefoval Černý, 1:2. O dvanáct minut později padl gól dost podobný předchozímu, opět rychlá akce a po brejku bodoval Mužík, 1:3. Po faulu se z trestného kopu trefil Volráb placírkou k tyči okolo zdi, 2:3. Poté domácí dorovnali převahu Slabec, ale do konce utkání už se stav nezměnil.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Šanov
Jan Šika: "Stále ta samá písnička dokola, máme kvantitu, nemáme kvalitu. Šli jsme do toho s tím, že chceme začlenit nové kluky a musí se otrkat asi až v té IV. třídě. Těžko se to potom vykopává, ale už jsme to jednou absolvovali. Jediné je plus, že jsme konečně taky střelili gól, ale bohužel opět prohra."




Sestavy


TJ Šanov
L. Sekyra [-] - T. Cafourek [-] (78. D. Šperk [-] ) , D. Sklenička [-] , A. Sekyra [-] (74. M. Somol [-] ) , M. Blecha [-] , M. Malík [-] , T. Volráb [-] , V. Nobilis [-] (60. D. Kotek [-] ) , J. Cír [-] (65. I. Takács [-] ) , F. Kratochvíl [-] , S. Hrubý [-]

TJ Slabce
M. Gajdoš [-] - R. Vejtasa [-] (46. T. Cílek [-] ) , K. Mužík [-] , J. Černý [-] , J. Čiha [-] , O. Cílek [-] , T. Černý [-] , P. Pelc [-] , P. Holý [-] (33. J. Gajdoš [-] ) , T. Fencl [-] , M. Benada [-]

ŽK: 48. D. Sklenička , 58. M. Blecha , 73. A. Sekyra - 30. T. Černý , 33. K. Mužík , 72. T. Cílek . ČK: 90. T. Cílek .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: KUČERA Jiří - ŠIKA Jan (N), VANĚK Mikuláš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.