Utkání se neobešlo bez zranění


Branky


0

Slabce si při dnešním utkání připsaly na své konto dva góly, hosté z Roztok pouze dvě zranění. Cesta dvou hráčů týmu TJ Roztoky vedla po utkání rovnou do nemocnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání otevřelo zranění Maršíka, který byl protihráčem sražen po přihrávce Gajdoše, odvezl si tak ze Slabec vykloubené rameno. V první půlce měly jasnou převahu Slabce. Roztočtí jim nestíhali a chyběly jim kombinace. To se také prokázalo hned v 9. minutě, kdy po centru na přední tyč dorazil hlavou T. Černý míč rovnou za záda Hůly, 1:0. Následovaly dvě pěkné šance hostů, první měl Maršík, když dostal ve středu hřiště balón, který si poté narazil před velkým vápnem se spoluhráčem, ale přízemní střela z levé kopačky padla pouze do rukavic Hůly. Druhou šanci měl T. krůta po rohovém kopu, ale také bez úspěchu. Konec poločasu provázelo druhé zranění, nešťastníkem byl tentokrát T. Krůta, který byl v souboji ve vzduchu sražen jedním z domácích hráčů a dnešní noc tak stráví na nemocničním pokoji s otřesem mozku.
Druhý poločas hosté zlepšili svou hru, přesněji si nahrávali, byli více aktivnější vpředu. K žádné gólové tutovce to ale nevedlo. V 78. minutě, se opět prosadil T. Černý a zvýšil tak vedení domácích na 2:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Roztoky
Petr Maršík: Byl to relativně vyrovnaný zápas, na góly byly samozřejmě lepší Slabce. Chyběla nám kvalitní koncovka. Utkání také provázely neadekvátní výroky rozhodčích.



Počet diváků: 22. Rozhodčí: Brejník Aleš - STROUHAL Jiří (N), ZAJÍČEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.