J. Bauer 64.
1:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 13:30

13.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slabce ukázaly v Pustovětech svojí sílu


Branky


0

V prvním domácím zápase jarní části soutěže Pustověty přivítaly nedaleké Slabce. Že to nebude pro domácí nic jednoduchého se dalo předpokládat, protože hosté své řady v zimí pauze posílili a v prvním kole porazil tým z čela tabulky, Sýkořice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase by se dala hra pojmenovat podle pořekadla "každý chvilku tahá pilku". Místy se objevily kvalitní kombinace z obou stran, ovšem divácí byli svědky také řady nepřesností. Hrálo se však ve vysokém tempu, což vyhovovalo spíše hostujícím mladíkům. I přes oboustrannou aktivitu se ani jenomu z protivníků vsítit branku v první pětačtyřicetiminutovce nepodařílo a do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

 

Druhý poločas začal jako přes kopírák. Slabečtí praktivali nátlakovou hru, ale domácí měli víc gólových šancí. Jednu z nich využil v 64. minutě Bauer a dostal domácí do vedení. Minuty na hodinách se po vedoucí brance pro domácí doslova vlekly. Těsně před koncem mohl rozhodnout pustovětský Truksa, jenže situaci překombinoval a udeřilo na druhé straně. Přímo z následného protiútoku se otevřelo okénko v obraně Pustovět a hosté v 88. minutě Konopáskem vyrovnali na 1:1. Šlo se tedy na penalty. V nich tým domácích selhal a Slabce si odvezly domů bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Václav Bičovský: "Dneska to bylo z obou stran velmi kvalitní utkání, které přesahovalo rámec třetí třídy. Remíza asi odpovídá předvedené hře."




Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Tomášek [-] - R. Křikava [-] , M. Kebrle [-] , M. Šimon [-] , V. Břicháček [-] - J. Langmajer [-] , J. Knap [-] , J. Bauer [-] , S. Hůla [-] (62. V. Bičovský [-] ) - R. Truksa [-] , M. Kameník [-] -

TJ Slabce
M. Gajdoš [-] - M. Konopásek [-] , T. Macák [-] (53. K. Mužík [-] ) , V. Melichar [-] , J. Černý [-] (72. P. Pelc [-] ) , J. Čiha [-] , T. Černý [-] (89. P. Holý [-] ) , O. Cílek [-] (72. T. Cílek [-] ) , V. Schejbal [-] , T. Fencl [-] , M. Benada [-]

ŽK: 15. J. Bauer , 26. R. Křikava - 25. J. Černý , 79. M. Konopásek , 87. T. Černý .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KUČERA Jiří - TREŠL Miroslav, CHROUSTOVSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.