1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 15:00

22.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koloděje otočily zápas v Žabovřeskách


Branky


0

Domácí hráči Žabovřesek hostili v posledním kole tým z Koloděj. Možná, kdyby se hrál zápas před měsícem, byli by jasným favoritem domácí hráči. Bohužel pro ně je remíza s Týnem B jediný bodový zisk z posledních čtyř zápasů. Koloděje naopak hrají v posledních dvou kolech v pohodě a po výhře v Pištíně, dokázali na domácím hřišti obrat o dva body Chrášťany. Na podzim se radovaly z vítězství 2:1 Žabovřesky, které by podobný výsledek braly i při rozlučce se sezonou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se diváci branky nedočkali

Domácí hráči naposledy před domácími diváky zvítězili začátkem května a na závěr sezony chtěli vybojovat tři body. Dilema pro přítomné fanoušky, jestli sledovat zápas Žabovřesky – Koloděje nebo zápas Eura Belgie – Irsko, vyšel, co se týče výsledku prvního poločasu zcela nerozhodně. Na hřišti toho k vidění moc nebylo, oba týmy pojali poslední zápas, spíše jako přátelské setkání, než zápas o body. A tak mohli přítomní diváci v klidu rozebírat páteční duel mezi naší reprezentací a jogurty z Chorvatska, kde jsme k bodu přišli, jako slepí k houslím. Poločasový stav tak byl bezbrankový.

Koloděje otočily v závěru zápasu vývoj zápasu ve svůj prospěch

Druhý poločas, se přeci jen na hřišti v Žabovřeskách začalo něco dít. V 50. minutě utekl hostující obraně domácí útočník Pilný a zkušeně celou akci zakončil – 1:0. Hra se přelévala z jedné strany na druhou a na obou stranách byly k vidění šance. Čtvrt hodiny před koncem se podařilo Kolodějím vyrovnat, když vyraženou střelu Kubíčka dorazil do sítě Šejba – 1:1. Když už se zdálo, že utkání dospěje k remízovému stavu, přišlo v závěru zápasu autové vhazování hostí. Dlouhý aut propadl na malé vápno, kde zaváhal s vyběhnutím brankář domácích Mádl a osamocený Jan Kubíček na zadní tyči trestal – 1:2. Ze tří bodů se tak na závěr sezony radovaly Koloděje, když se o jejich obě branky postaraly střídající hráči. Domácí hráči si tak na další vítězství budou muset počkat do nové sezony.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žabovřesky
Jan Hála (hráč): "Myslím, že poslední zápas sezóny jsme si užili všichni. Bral bych to jako klasický pouťák, ani u jednoho týmu o nic nešlo, a tak vypadala i hra. Šance byli na obou stranách a fanoušci se bavili, takže bych to bral pozitivně. To nic nemění na tom, že jaro se nám bohužel příliš nepovedlo, uvidíme, snad nová sezóna bude lepší."




Sestavy


TJ Sokol Žabovřesky
M. Mádl [-] - M. Velík [-] , J. Dobeš [-] (46. M. Jokl [-] ) , J. Pilný [-] , J. Lapeš [-] , J. Hüttner [-] , P. Pokorný [-] , L. Formánek [-] , J. Hála [-] (21. K. Drmota [-] ) , D. Lukač [-] (66. J. Hála [-] ) , J. Horský [-]

SK Koloděje nad Lužnicí
F. Miřátský [-] - V. Polida ml. [-] , J. Dumbrovský [-] (64. A. Šejba [-] ) , K. Kohout [-] , S. Miřátský [-] (40. J. Kubíček [-] ) , R. Brázda [-] - F. Puchýř [-] , A. Baťha [-] , L. Polida [-] , J. Kubíček [-] - F. Švehla [-] (71. M. Adámek [-] )

ŽK: 79. L. Formánek , 89. J. Hála - 88. J. Kubíček .
Hráči zápasu: J. Kubíček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KNOTEK Václav - KANTOR Tomáš (N), FEJFAR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.