1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 14:00

30.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezgólový zápas rozhodly Třebechovice v rozstřelu


Branky


0

Po zápase s Novým Hradcem se Černilov znovu potýkal s využíváním šancí, i kvůli tomu nepadla v celém zápase žádná branka. Zápas nakonec dopadl lépe pro Třebechovice, které po penaltách získaly tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólový půst obou týmů

Černilovští se v minulém kole střelecky trápili v zápase s Novým Hradcem, ve kterém několikrát nastřelili brankovou konstrukci. Obdobný průběh přinesl i zápas s Třebechovicemi. Černilov si sice během zápasu vytvořil převahu, díky které se častěji drželi na balonu a svoji kombinací se dostávali do prostorů před domácím gólmanem Václavem Cejnarem, gólové radosti se ale hosté nedočkali. Na zápase bylo zároveň znát, že se jedná o poslední kolo sezony, která je víceméně rozhodnutá, a proto se hrálo v poklidnějším tempu, než kdyby se jednalo o zápas v polovině sezony. V této klidné rozlučce se sezonou měl i ve druhém poločase více ze hry Černilov, který kombinoval kolem soupeřovy branky, své šance ale hosté do gólové tečky dotáhnout nedokázali. Prosadit se nestačili ani fotbalisté Třebechovic, a o vítězi proto musel po bezgólové remíze rozhodovat penaltový rozstřel. 

 

Penaltový rozstřel vyšel lépe Třebechovickým, v jejich dresu se prosadili střelci Martin Bíl, David Hruška i Tomáš Malý. Na straně Černilova nebyli střelci tak úspěšní, a to i kvůli tomu, že gólman Václav Cejnar vychytal dvě penalty. Třebechovice se tak mohly radovat z dvoubodového zisku. 



Ohlasy k zápasu



FK Černilov
Karel Bíl - vedoucí SK Třebechovice: Utkání probíhalo v přátelské atmosféře, bylo vidět, že se blíží dovolené. Černilov měl sice více ze hry a vícekrát ohrozil naši branku, ale výsledek zůstal i po devadesáti minutách 0:0. V následných penaltách se opět zaskvěl brankář Cejnar, který zneškodnil dva pokutové kopy. A díky našim úspěšným střelcům (Martin Bíl , David Hruška Hruška, Tomáš Malý) jsme vyhráli 3:2.



Sestavy


SK Třebechovice pod Orebem
L. Voltr [-] - M. Štěnička [-] , T. Markovič [-] , T. Urban [-] , P. Charous [-] , D. Zumr [-] , J. Kráčmer [-] , T. Matoušek [-] , T. Schwarzer [-] , P. Ježek [-] (54. O. Šrámek [-] ) , R. Schod [-] (54. M. Šmied [-] )

FK Černilov
V. Cejnar [-] - Š. Kouba [-] (68. V. Hříbal [-] ) , M. Věříš [-] , Š. Mindek [-] , D. Bušák [-] (46. T. Malý [-] ) , M. Bíl [-] , J. Voltr [-] , J. Kolínek [-] (66. J. Černý [-] ) , R. Bíl [-] (81. J. Szöke [-] ) , D. Hruška [-] , M. Vích [-]

ŽK: 39. D. Zumr .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Dujsík Ing. Martin - FRIČ David, HOFMAN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.