5:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

30.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úpice v posledním zápase sezony přehrála Nový Hradec


Branky


27. L. Rada , 28. L. Rada , 45. L. Rada , 62. J. Peterka , 71. L. Rada - 85. A. Jarotek
0

Domácí nakročili ke třem bodům hned v prvním poločase, kdy na rozdíl od svého soupeře využili své šance a dostali se do tříbrankového náskoku. Ve druhé půli si již Úpice své vedení pohlídala a vyhrála 5:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektivita domácích

V prvním poločase hrály oba týmy ofenzivně, šťastnější průběh měl ale pro domácí. Fotbalisté Úpice i Nového Hradce se se sezonou chtěli rozloučit aktivně a podle toho také vypadal první poločas. Během první půle se hosté díky dobré a svižné kombinaci dostali k několika nadějným únikům proti domácí brance. Hostům se však nedařilo tyto akce gólově a zakončit, a to i kvůli domácímu gólmanovi Rostislavu Erbenovi, který si připsal několik důležitých zákroků. Domácí nakládali se svými šancemi o poznání lépe. Ve dvacáté sedmé minutě se jako první prosadil úpický útočník Lukáš Rada, který na svůj úvodní gól navázal hned o minutu později, kdy novohradeckého gólmana Václava Vašatu překonal podruhé. Úpice se tak díky lepší efektivitě v zakončení ujala dvougólového vedení, které domácí do konce poločasu ještě navýšili. V poslední minutě první půle si domácí vytvořili další příležitost, kterou nemohl proměnit ve třetí gól nikdo jiný než Lukáš Rada, který tak zkompletoval hattrick a rozhodl o poločasovém vedení Úpice 3:0. 

Úpice kontroluje vedení

Ve druhém poločase už byla patrná přátelská atmosféra rozhodnutého zápasu. V posledním poločase sezony Úpice ještě zvýšila svůj náskok, naopak hostům se nadále nedařilo překonat spolehlivě chytajícího Rostislava Erbena. Po hodině hry Úpice zvýšila na 4:0, když míč do sítě dostal Jan Peterka. Střelecká chuť neopustila Lukáše Radu ani ve druhém poločase, v sedmdesáté první minutě totiž domácí útočník uštědřil soupeři svým čtvrtým gólem nepopulárního bůra. Neprůstřelnost vydržela domácímu brankáři Erbenovi až do posledních minut zápasu. Teprve v osmdesáté páté minutě se hosté dočkali alespoň čestného zásahu, o který se postaral kapitán Nového Hradce Aleš Jarotek. Úpice tak završila sezonu výhrou nad Novým Hradcem 5:1. 



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Úpice
Radek Kaplan - trenér: V posledním zápase jsme se chtěli s fanoušky rozloučit výhrou. V prvním poločase nás třikrát podržel v bráně Rosťa Erben, který zlikvidoval jasné tutovky soupeře. Nám se podařilo vstřelit tři branky a prakticky jsme zápas rozhodli v prvním poločase. Ve druhém jsme hru kontrolovali a přidali ještě dvě branky. Hráčům a celému realizačnímu týmu bych chtěl za tuto sezonu poděkovat.




Sestavy


SK Sparta Úpice
R. Erben [-] (70. M. Dousek [-] ) - O. Biederman [-] , J. Marel [-] , J. Kulhánek [-] , L. Rada [-] (78. P. Seidel [-] ) , P. Břicháček [-] (60. L. Winter [-] ) , M. Hanzlík [-] , P. Kejzlar [-] , J. Peterka [-] , V. Prouza [-] (76. M. Čáp [-] ) , J. Pich [-]

FC Nový Hradec Králové
V. Vašata [-] - M. Páter [-] , J. Kašpar [-] , L. Matějka [-] , T. Matějka [-] - L. Jarotek [-] , M. Jindra [-] , A. Jarotek [-] - J. Bonhard [-] , M. Přiklopil [-] (65. R. Vedral [-] ) - M. Šmíd [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šiling Karel - ŠEDIVÝ Michal, LINHART Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.