2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

29.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebechovice zdolaly Sobotku


Branky


0

Třebechovice se v souboji se Sobotkou ujali ve druhém poločase dvougólového vedení, na které hosté dokázali reagovat pouze jednou. Třebechoivce tak zvítězily nad Sobotkou 2:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třebechovice se dostávají do vedení

Domácí Třebechovice se v utkání se Sobotkou spoléhaly na pozornou hru v obraně. Když se ale domácím naskytla vhodná příležitost, neváhali a zaútočili. Tak tomu bylo i ve dvacáté první minutě, ve které skóre zápasu otevřel Jan Želízko. Za nepříznivého stavu se hosté snažili o vyrovnání, soustředěně bránící domácí ale soupeře k ničemu vážnějšímu nepustili. Když už se Sobotečtí dostali do nadějné šance před domácí brankou, ztroskotali na nepřesném zakončení nebo na brankáři Václavu Cejnarovi. Ani domácí se v dalším průběhu první půle nedokázali podruhé prosadit, a první poločas tak skončil jejich těsným vedením 1:0. 

Pozdní kontaktní gól hostů

Ve druhém poločase se domácím podařilo to samé, co v poločase prvním. I přes hru ze zabezpečené obrany se Třebechovičtí dostali do útoku a po hodině hry zdvojnásobili díky zásahu Radka Bíla své vedení. Dvougólový náskok uklidnil domácí fotbalisty a do hry se více dostali hosté. Fotbalistům Sobotky se ale nadále příliš nedařilo v zakončení, až v závěru zápasu dokázali Sobotečtí prolomit střelecké tápání, a to díky brance Dominika Jurigy. Ve zbývajících pět minutách už ale hosté nedokázali na Jurigův zásah navázat, a Třebechovice se tak mohly radovat z těsné výhry 2:1. 



Ohlasy k zápasu



SK Sobotka
Ladislav Štrobl - trenér SK Sobotka: V tomto utkání toho nebylo moc, na co by se dalo koukat. Domácí hráli zataženi na svoji polovině a my jsme jim doslova darovali obě branky. Každopádně jsme se sami nedokázali prosadit, a tak jsme asi zaslouženě odjeli bez bodů.



Sestavy


SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - M. Věříš [-] , Š. Mindek [-] , J. Šreibr [-] , M. Bíl [-] , J. Voltr [-] (46. T. Malý [-] ) , J. Želízko [-] (31. Š. Kouba [-] ) , J. Kolínek [-] , R. Bíl [-] (77. J. Krejcar [-] ) , D. Hruška [-] , M. Vích [-]

SK Sobotka
P. Chrpa [-] - O. Knobloch [-] , Z. Přikryl [-] (58. J. Nývlt [-] ) , P. Topič [-] , T. Baster [-] , P. Škopán [-] , T. Pavlíček [-] , D. Juriga [-] , V. Bárta [-] , P. Halbych [-] , M. Men [-]

ŽK: 57. Š. Mindek - 29. P. Škopán , 88. T. Baster .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Janeček Štěpán - BOUZ Tomáš, HLAVÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.