Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 14:00

29.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bělohrad díky produktivnímu druhému poločasu zdolaly Miletín


Branky


14. J. Hrnčíř , 30. T. Berger , 46. J. Lánský , 58. R. Šorm , 72. J. Loner , 87. J. Odvárko - 26. Z. Urban (p.) , 40. I. Ročín
0

V prvním poločase domácí dvakrát vedli, Miletínští ale dokázali dvakrát vyrovnat. Svému soupeři Lázně odskočily až ve druhé půli, kdy čtyřmi góly rozhodly o svém vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Miletín drží krok se soupeřem

V prvním poločase si podle očekávání vytvořili znatelnou převahu v držení míče fotbalisté Lázní Bělohrad. Svůj nápor na polovině soupeře využili domácí už po čtvrthodině hry, když se prosadil Jakub Hrnčíř. Miletín tolik prostoru pro postupné kombinace nedostával, a proto se hosté museli spoléhat na efektivitu a přímočarost svých akcí. Těchto premis Miletínští dostáli ve dvacáté šesté minutě, kdy vybojovali ve vápně Lázní pokutový kop. K penaltě se postavil Zdeněk Urban, který bezpečně proměnil. Rovnovážný stav měl jen krátké trvání. Už o čtyři minuty později totiž domácí využili další ze svých šancí a díky brance Tomáše Bergera se znovu dostali do vedení. Lázně Bělohrad si díky své převaze v držení míče vypracovávali šance i v dalších minutách, kvůli nepřesnému zakončení ale nedokázali překonat gólmana Miroslava Richtera potřetí, a odskočit tak soupeři na dvoubrankový rozdíl. Bojovnému Miletínu se tak podařilo i podruhé vyrovnat. Hosté se během prvního poločasu nedostávali do velkého počtu gólových šancí, když už se ale před branku Marka Galla dostali, byli velmi nebezpeční. Nejinak tomu bylo ve čtyřicáté minutě, kdy se do šance dostal Igor Ročín, který dokázal dostat míč do sítě, a zařídil tak poločasový remízový stav 2:2. 

Lázně Bělohrad definitivně odskakují

Ve druhém poločase se hostům nepodařilo navázat na hru z předešlé půle. Už dvě minuty po začátku druhého poločasu se Miletínští dopustili zaváhání, které nekompromisně potrestal Jakub Lánský. Lázně se dostali potřetí v zápase do jednogólového vedení a podle hesla „do třetice všeho dobrého“ si tento náskok již nenechali vzít. V padesáté osmé minutě poslal Lázně do rozhodujícího dvougólového náskoku Radek Šorm. Na dvougólové manko již Miletínští nedokázali reagovat a Lázně čím dál pevněji svíraly otěže zápasu, který směřovaly k vítěznému konci. Domácí se zároveň zpřesnili v koncovce a díky tomu se skóre zápasu ještě navýšilo. V sedmdesáté druhé minutě vstřelil pátý gól Lázní Bělohrad Jakub Loner, tři minuty před koncem upravil na končených 6:2 Jiří Odvárko. Lázně tak díky produktivnímu druhému poločasu dokráčely k vysoké výhře. 



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad
Oldřich Velich - Lázně Bělohrad: Předposlední " domácí " zápas sezony jsme tentokrát odehráli proti našim jarním hostitelům z Miletína na ještě menším hřišti, na Pecce. Přes naší značnou převahu jsme odcházeli do kabin za nerozhodného stavu, když soupeř byl velice produktivní při svých ojedinělých návštěvách na naší půlce. Po přestávce jsme i my zpřesnili koncovku, a tak skóre postupně narůstalo.




Sestavy


SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - J. Šoufek [-] , J. Odvárko [-] , J. Hrnčíř [-] (56. R. Šorm [-] ) , P. Kazda [-] , L. Šrám [-] (56. D. Michálek [-] ) , J. Loner [-] , J. Wagenknecht [-] (63. L. Jezbera [-] ) , T. Berger [-] , T. Blažek [-] (46. J. Zejfart [-] ) , J. Lánský [-] (75. D. Holomba [-] )

SK Miletín
M. Richter [-] - Š. Kulina [-] , Z. Urban [-] (70. J. Kulhánek [-] ) , L. Kněžourek [-] (63. M. Bartoníček [-] ) , M. Krátký [-] (75. M. Drahonínský [-] ) , I. Ročín [-] , O. Machačka [-] , P. Jukl [-] , O. Krušina [-] , T. Novotný [-] , L. Nosek [-]

ŽK: 83. D. Holomba , 84. J. Loner , 90. J. Zejfart .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šiling Karel - ŽEROVNICKÝ David, JANOTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.