Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

28.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bělohrad udolaly České Meziříčí


Branky


0

V prvním poločase se domácí ujali dvougólového vedení, které ale hosté dokázali rychle smazat. Ve druhé půli rozhodla pětiminutovka, během které se Lázně trefily dvakrát, a rozhodly tak o svém vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stíhací jízda Českého Meziříčí

České Meziříčí bylo Lázním Bělohrad důstojným soupeřem. Domácí Lázně Bělohrad se v úvodu zápasu dostali ke své kombinaci, kterou dostávali soupeře pod tlak, a už ve třinácté minutě se ujaly díky gólu Jakuba Hrnčíře vedení. Rychlá vedoucí branka domácí fotbalisty uklidnila a pohoda domácího týmu mohla ještě více narůst ve dvacáté čtvrté minutě, kdy na 2:0 zvyšoval Jiří Odvárko. Místo dalšího aktivního kontrolování skóre a zápasu však přišlo drobné polevení domácích, kterého dokázalo České Meziříčí využít. Ve druhé části poločasu se hosté zvedli a ještě do konce první půle se jim podařilo vyrovnat. Ve třicáté čtvrté minutě se o kontaktní branku postaral hostující Jakub Baše. Minut před koncem prvního poločasu se Českému Meziříčí podařilo dokonce vyrovnat, a to díky gólu Ondřeje Ježka. Českému Meziříčí tak svému soupeři před odchodem do šaten uštědřilo tvrdou ránu, která mohla znamenat lepší rozpoložení hostů pro další průběh zápasu. 

Domácí zlomili zápas ve svůj prospěch

Ve druhém poločase se hrálo vyrovnané utkání. Lázně Bělohrad sice potvrzovali svoji kvalitu, jejich kombinace už ale neprobíhala s takovou rychlostí, jako při prvních dvou gólech. Brankář Českého Meziříčí proto dokázal odolávat domácím střelcům a držel nadějný remízový stav. České Meziříčí se ale nespoléhalo pouze na bránění remízového výsledku. Dvacet minut před koncem zápasu se hosté octli ve velmi dobré příležitosti, v této chvíli ale svůj tým podržel domácí gólman Dominik Věchet, díky kterému bylo skóre i nadále nerozhodné. O své výhře nakonec Lázně Bělohrad rozhodly čtvrthodiny před koncem. V sedmdesáté sedmé minutě vrátil Lázním vedení Tomáš Berger a definitivní pojistku přidal o pět minut později Jiří Wagenknecht. Pro odpověď na dvougólový náskok domácích už Českému Meziříčí nezbýval čas, a Lázně Bělohrad se tak mohly radovat z výhry 4:2.



Sestavy


SK Lázně Bělohrad
D. Věchet [-] - J. Šoufek [-] , D. Michálek [-] (58. K. Černý [-] ) , J. Hrnčíř [-] (64. L. Jezbera [-] ) , J. Lánský [-] , L. Šrám [-] , R. Šorm [-] (46. J. Zejfart [-] ) , J. Loner [-] , J. Wagenknecht [-] , T. Berger [-] , J. Odvárko [-]

FC České Meziříčí
D. Frynta [-] - D. Jančura [-] (80. D. Borecký [-] ) , V. Slánský [-] , J. Tomášek [-] , T. Krajňák [-] , O. Ježek [-] , L. Hlavsa [-] , M. Kozák [-] , M. Čiháček [-] , T. Havel [-] , L. Baše [-]

ŽK: 75. M. Kozák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kánská Blažena - JUNEK Matěj, ŘÍHA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.