Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

28.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepolisy se znovu rozstřílely a porazily Třebechovice


Branky


8. J. Vaníček , 10. T. Hanuš , 53. M. Tlustý , 68. R. Schubert , 89. T. Hanuš , 90. M. Tlustý - 87. V. Cejnar (p.)
0

Nepolisy nakročily za vítězstvím už během prvních deseti minut zápasu, během kterých dvakrát skórovaly. V dalším průběhu zápasu domácí těžili z ofenzivních snah Třebechovic a využívali rychlé protiútoky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový nástup Nepolis

Nepolisy se dostaly do pohody už během prvních deseti minut, ve kterých z práce obránce Michaela Masáka a záložníka Martina Tlustého těžili Jaroslav Vaníček a Tomáš Hanuš, kteří v osmé, respektive desáté minutě, vstřelili první dvě branky Nepolis. Na rychlý vstup domácích museli hráči Třebechovic reagovat ofenzivnějším pojetím hry. Nepolisy neměly díky dvougólovému náskoku kam spěchat, a proto soupeři přenechaly iniciativu v tvoření hry. Třebechovice se tak držely častěji na balonu, pozornou obranu Nepolis v čele s gólmanem Janem Markem ale překonat nedovedly. O osudu prvního poločasu tak rozhodl hned jeho úvod – Nepolisy si z první půle odnesly vedení 2:0. 

Nepolisy navyšují skóre

Ve druhé půli Třebechovice pokračovaly ve své aktivní snaze o kontaktní gól. Ofenzivního snažení hostů začali domácí využívat a díky rychlým protiútokům do otevřené třebechovické obrany hrozili hostujícímu gólmanovi Václavu Cejnarovi. Díky smrtící brejkové efektivitě se tak domácí dočkali třetího gólu, o který se v padesáté třetí minutě postaral aktivní Martin Tlustý. Ani třígólové manko nedonutilo hostující fotbalisty hodit své flinty do žita. Třebechovice se nadále snažili o aktivní a útočnou hru, místo korigujících gólů ale přicházely další trefy domácích. V šedesáté osmé minutě zvyšoval už na 4:0 domácí útočník Radek Schubert. Gólová produkce se zastavila až do posledních minut zápasu. Tři minuty před koncem se hosté dočkali čestného zásahu díky penaltě, kterou proměnil gólman Václav Cejnar. Na gól Třebechovic ale v posledních dvou minutách dokázali Nepolisy ještě dvakrát zareagovat. V osmdesáté deváté minutě zvýšil na 5:1 dvougólový Tomáš Hanuš, o minutu později přidal svoji druhou trefu i Martin Tlustý. Nepolisy tak opanovaly utkání s Třebechovicemi v poměru 6:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nepolisy
Milan Havlík - vedoucí mužstva Sokol Nepolisy: Krutý výsledek pro hosty, kteří celý zápas toužili po bodech. V prvních deseti minutách jsme dali dva výstavní góly po krásných akcích Michala Masáka a Martina Tlustého a zbytek zápasu jsme se snažili tomuto průběhu nepodlehnout. Očekávané brejkové příležitosti jsme s přehledem využili a trestali tím aktivní hru hostí.




Sestavy


TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - D. Šustr [-] , R. Chaloupka [-] , M. Masák [-] (67. T. Marek [-] ) , M. Ullmann [-] , R. Zámečník [-] - L. Pánek [-] , T. Hanuš [-] , M. Tlustý [-] - R. Schubert [-] , J. Vaníček [-] (79. R. Hanuš [-] )

SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - M. Věříš [-] , Š. Kouba [-] (46. J. Voltr [-] ) , J. Šreibr [-] , M. Bíl [-] , T. Lukášek [-] (65. V. Hříbal [-] ) , J. Želízko [-] , J. Kolínek [-] (54. T. Malý [-] ) , R. Bíl [-] , D. Hruška [-] , M. Vích [-]

ŽK: 70. T. Marek - 80. D. Hruška .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Odvárko Jakub - OTAVA Marian, KUBÁLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.