3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

28.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sobotka díky organizované hře porazila Nový Hradec


Branky


0

Po bezgólovém prvním poločase ovládali fotbalisté Sobotky zápas díky třem gólům ve druhé půli. Svého soupeře navíc domácí nepouštěli do výraznějších šancí na zdramatizování zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Fotbalisté Nového Hradce přenechali v prvním poločase útočnou iniciativu svému soupeři a sami se koncentrovali především na pozornou hru v obraně a rychlé přechody do protiútoků. Sobotečtí se tak častěji drželi na míči a na polovině soupeře rozjížděli své útočné kombinace. V prvním poločase se ale Soboteckým nepodařilo překonat hostujícího brankáře Jana Sedláčka. Ani hráči Nového Hradce nedokázali žádný ze svých náznaků protiútoků dovést do úspěšného konce. První poločas proto skončil bezgólovou remízou. 

Sobotka třemi góly rozhoduje

Ve druhém poločase se domácím vedlo v útoku o poznání lépe. Důkazem byla už čtyřicátá devátá minuta, kdy skóre zápasu otevřel domácí Tomáš Pavlíček. Za příznivého stavu domácí nadále pokračovali ve své územní převaze. Nový Hradec se proto musel spoléhat na případné protiútoky. I tyto akce soupeře ale měli domácí pod svoji kontrolou. Díky dobrému čtení hry a precizní součinnosti obranné řady se hráči Nového Hradce často ocitali v ofsajdovém postavení, a nadějné šance na přečíslení tak končily zdviženým praporkem pomezního. Další vlnu uklidnění do domácích řad přinesla šedesátá devátá minuta, ve které se domácí díky gólu Oldřicha Knoblocha dostali do dvougólového vedení. Hosté se nadále nemohli dostat do stoprocentní gólové šance, kterou by se jim podařilo využít. O svém vítězství proto mohli domácí definitivně rozhodnout pět minut před koncem, kdy se prosadila domácí jedenáctka Zdeněk Přikryl. Domácí tak díky přesnému gólovému dávkování během druhého poločasu a díky pozorné hře v obraně zvítězili nad Novým Hradcem 3:0. 



Ohlasy k zápasu


SK Sobotka
Ladislav Štrobl - trenér SK Sobotka: Důležité utkání, které jsme aktivní hrou zvládli. Hosté přijeli hrát na brejky, ale tato hra se jim z větší části nedařila. Až na dvě šance nedokázali ohrozit naši branku. Tentokrát musím hráčům poděkovat za to, jak k utkání přistoupili. Nelehké utkání dobře odřídili všichni tři rozhodčí.




Sestavy


SK Sobotka
M. Taneček [-] - O. Knobloch [-] , Z. Přikryl [-] (88. M. Bartoň [-] ) , P. Topič [-] (79. T. Klečal [-] ) , P. Škopán [-] , M. Men [-] (66. M. Topič [-] ) , T. Pavlíček [-] (83. J. Nývlt [-] ) , D. Juriga [-] , V. Bárta [-] , P. Halbych [-] , M. Prokorát [-] (85. J. Gerboc [-] )

FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - L. Jarotek [-] , M. Sajvera [-] (57. M. Neppl [-] ) , M. Šmíd [-] , A. Jarotek [-] , O. Vik [-] (78. J. Jindra [-] ) , T. Matějka [-] , M. Páter [-] , J. Kašpar [-] , P. Vopálka [-] , L. Matějka [-]

ŽK: 44. L. Matějka , 48. P. Vopálka , 58. A. Jarotek , 60. O. Vik , 69. M. Šmíd , 82. M. Neppl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nývlt Roman - ŠILING Karel, VITVAR Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.