Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

27.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bělohrad jasně zdolaly Třebechovice


Branky


0

Lázně Bělohrad si během zápasu vytvořily jasný čtyřgólový náskok, takže je nezastavily ani dvě branky hostů, kteří snížili na konečných 5:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lázně Bělohrad od úvodu zápasu potvrzovaly proti Třebechovicím, které do zápasu musely vyrukovat s několika dorostenci v sestavě, svoji roli favorita. Domácí se častěji drželi na balonu a svojí kombinační hrou nedávali hostujícím obráncům chvíli klidu. Skóre se v prvním poločase měnilo dvakrát. Ve dvacáté první minutě otevřel skóre zápasu Jiří Odvárko, na kterého o osm minut později navázal i Tomáš Berger. Lázně Bělohrad se tak během sedmi minut dostaly do uklidňujícího dvougólového náskoku, který jim pro následující minuty dodal ještě na větší lehkosti. Třebechovice se proti sebevědomě hrajícímu soupeři příliš neprosazovaly, a proto nemusel domácí gólman Dominik Věchet řešit větší krizové situace před svoji brankou. První poločas skončil průběžným vedením domácích 2:0. 

Ve druhé půli domácí pokračovali v nastoleném výkonu. Přesnou a rychlou kombinací ztěžovali soupeři snahy o zisk balonu. Brzy po začátku poločasu navíc domácí udeřili potřetí, a to ve čtyřicáté deváté minutě, kdy se trefil Jakub Hrnčíř. Další gólovou pojistku Lázeňští přidali o osm minut později, kdy svůj druhý gól v zápase vstřelil Jiří Odvárko. Za stavu 4:0 domácí ubrali na tempu, lehkého polevení domácích využili fotbalisté Třebechovic, kteří se ani za čtyřnásob nepříznivého stavu nevzdávali. V sedmdesáté první minutě snížil na 4:1 hostující Jiří Kolínek, na kterého v osmdesáté čtvrté minutě navázal Michal Věříš. Třebechovicím se tedy podařilo snížit na 4:2. Jakákoliv závěrečná dramata ale domácí razantně smetli ze stolu o dvě minuty později, kdy na konečných 5:2 upravil kapitán Lázní Petr Kazda. Lázně Bělohrad tak porazily Třebechovice 5:2.   



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad
Oldřich Velich - Lázně Bělohrad: Průběh utkání nebyl odlišný od našich předcházejících jarních "domácích". Ale v posledních kolech je již znát, že jsme na rozměry miletínského hřiště zvykli. Po čtvrtém vstřeleném gólu jsme začali hrát trochu profesorsky, bez patřičného důrazu, čehož soupeř využil ke vstřelení dvou branek.




Sestavy


SK Lázně Bělohrad
D. Věchet [-] - T. Blažek [-] (46. J. Hrnčíř [-] ) , D. Michálek [-] , J. Odvárko [-] (56. K. Černý [-] ) , J. Šoufek [-] , P. Kazda [-] , R. Šorm [-] , J. Loner [-] , J. Wagenknecht [-] , T. Berger [-] (46. L. Šrám [-] ) , J. Lánský [-]

SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - M. Věříš [-] , Š. Mindek [-] , Š. Kouba [-] , M. Bíl [-] , T. Lukášek [-] , V. Hříbal [-] (56. J. Voltr [-] ) , J. Kolínek [-] , R. Bíl [-] (79. S. Jech [-] ) , D. Hruška [-] , M. Vích [-]

Počet diváků: 77. Rozhodčí: Miškář Karel - FRIČ David, RYCHTÁR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.