Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

26.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bělohrad si pěti góly poradily s Novým Hradcem


Branky


0

Po prvním poločase, ve kterém Lázně Bělohrad vstřelili jeden gól, se domácí naplno rozjeli v poslední dvacetiminutovce, ve které čtyřmi góly rozhodly o svém vítězství 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pozvolný rozjezd domácích

Lázně Bělohrad začaly proti Novéhu Hradci pěně zostra a už po dvou minutách hry se mohly radovat z vedení – po rohovém kopu se prosadil Jiří Wagenknecht. Bleskurychlý gól měl pozitivní dopad na domácí fotbalisty, kteří s postupem času získávali čím dál větší sebevědomí. Svoji sebejistou kombinací Lázeňští zatlačovali svého soupeře do defenzivy. Fotbalistům Nového Hradce tak nezbývalo, než se stáhnout k vlastnímu pokutovému území a snažit se vystihnout přihrávky domácích. Lázně si v dalších minutách prvního poločasu vytvořily ještě několik nadějných příležitostí, gólmana Jana Sedláčka ale nepřekonali. První poločas proto skončil 1:0. 

Lázně roztáčejí gólový kolotoč

Ve druhém poločase domácí ještě zintenzivnili svůj nápor na obranu Nového Hradce. Novohradečtí fotbalisté odolávali až do sedmdesáté minuty, kdy nestačili na zakončení Petra Kazdy, který zvýšil na pohodlnějších 2:0. Druhý inkasovaný gól značně otřásl celou novohradeckou obrannou hrou, která od tohoto momentu nebyla tak pevná. Lázeňští se ve druhém poločase nespoléhali jen na postupnou kombinaci ale i na střely zpoza vápna. I díky tomu mohli domácí přidat dva slepené góly – v osmdesáté minutě se podruhé trefil Jiří Wagenknecht, o minutu později zvýšil na 4:0 Jakub Loner. Odevzdanému soupeři domácí nakonec uštědřili nepopulární bůro – v osmdesáté šesté minutě se prosadil další dvougólový střelec Lázní Bělohrad, Petr Kazda. Lázně zvítězily nad Novým Hradcem 5:0. 



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad
Oldřich Velich - Lázně Bělohrad: Soupeř vždy hraje to, co mu dovolíte. A dnes jsme mu toho moc nedovolili. I přes jeho jarní formu. Hned v první minutě jsme šli do vedení po rohovém kopu. Aktivitou jsme si vytvořili další šance, které jsme ale neproměnili. I po přestávce jsme hráli s chutí, přidali na rychlosti při kombinaci a konečně si připravili správné pozice ke střelbě ze střední a větší vzdálenosti, ze kterých padly tři góly. Myslím, že jsme dnes naše věrné fanoušky nepotěšili pouze výsledkem, ale i předvedenou hrou.




Sestavy


SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - J. Odvárko [-] (72. K. Černý [-] ) , J. Lánský [-] , P. Kazda [-] , L. Šrám [-] , R. Šorm [-] (61. J. Hrnčíř [-] ) , J. Loner [-] , J. Wagenknecht [-] , T. Berger [-] (65. D. Michálek [-] ) , T. Blažek [-] , J. Šoufek [-]

FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - L. Jarotek [-] , M. Neppl [-] (77. L. Slezák [-] ) , A. Jarotek [-] , M. Šmíd [-] (72. J. Bonhard [-] ) , O. Vik [-] , M. Sajvera [-] , J. Jindra [-] (82. M. Kotouček [-] ) , P. Vopálka [-] , M. Páter [-] , J. Darius [-]

ŽK: 38. J. Loner - 81. L. Jarotek , 85. A. Jarotek .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Nývlt Roman - BERÁNEK David, ŘÍHA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.