2:1
(1:0)
53. Z. Urban
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

26.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunčice zvládly důležitý zápas s Miletínem


Branky


0

Zápas dvou týmů ohrožených sestupem zvládly lépe domácí Kunčice. Ty sice ve druhém poločase ztratily své jednogólové vedení, v poslední minutě zápasu ale dokázaly vstřelit vítěznou branku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Kunčice se ujímají vedení

Fotbalisté Kunčic vstoupili do zápasu aktivně a během úvodních minut si vypracovali několik standardních situací. Díky dobrému vstupu do zápasu se právě domácí jako první prosadili střelecky. V jedenácté minutě využil kombinace Petra Kozy a Michala Doležala Jindřich Laštovička, který zpoza vápna natáhl ke střele, kterou zastavila až síť za zády brankáře Miroslava Richtera. Rychlá branka uklidnila domácí fotbalisty, kteří se v následujících minutách prezentovali dalšími střelami. Pokusy Petra Kozy, Jindřicha Laštovičky a Jiřího Žahourka ale kryl hostující gólman Richter. V závěru poločasu se osmělili i hosté, jejich šance ale chytil pozorný Ondřej Vítek. První poločas tak skončil těsným vedením Kunčic 1:0. 

Kunčice si v poslední minutě berou vedení zpět

V lepším rozpoložení se na počátku druhé půle nacházeli Miletínští, kteří vstoupili do druhé části zápasu odhodlaně a brzy vstřelili branku. Ve čtyřicáté sedmé minutě zaváhala domácí obrana, která dala příležitost ke srovnání útočníkovi hostů Zdeňku Urbanovi. Vyrovnání vneslo do řad hostů ještě větší dávku sebevědomí. Miletínští měli lepší pohyb s míčem i bez něj a nutili domácí fotbalisty k chybám a ztrátám balonu. Momentální převahu ale hosté nedokázali využít ideálně – gólově. V závěru poločasu se proto Kunčice opět dostávaly do tempa a srovnávali krok s Miletínem. Domácí neproměnili několik protiútoků a deset minut před koncem jim nebyla uznána branka. Neuznaný gól nakonec Kunčice tolik mrzet nemusel. V poslední minutě zápasu předvedl velký důraz i hlad po gólu střídající Jakub Mrázek, který natřikrát procedil balon za záda miletínského Richtera, a rozhodl tak o výhře Kunčic 2:1. 



Ohlasy k zápasu


SK Bystřian Kunčice
Zdeněk Šulc - sekretář SK Bystřian Kunčice: Byl to bojovný a nervózní zápas plný nepřesností se šťastným koncem pro naše barvy.Získali jsme velmi cenné tři body.




Sestavy


SK Bystřian Kunčice
O. Vítek [-] - M. Zounar [-] , T. Turek [-] , J. Pechar [-] , R. Kašprišin [-] - J. Žahourek [-] , P. Soukal [-] (61. J. Mrázek [-] ) , P. Koza [-] (81. J. Srpek [-] ) , M. Šulc [-] - M. Doležal [-] (90. D. Šolc [-] ) , J. Laštovička [-] -

SK Miletín
M. Richter [-] - J. Hátle [-] , Z. Urban [-] (73. F. Vondrouš [-] ) , J. Němeček [-] , M. Krátký [-] (63. M. Bartoníček [-] ) , I. Ročín [-] , O. Machačka [-] , P. Jukl [-] , O. Krušina [-] , T. Novotný [-] , L. Nosek [-]

ŽK: 68. J. Žahourek - 85. F. Vondrouš , 90. M. Richter .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šedivý Michal - FIŠER Pavel, VOJTĚCH Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.