4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

26.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sobotka si jasně poradila s Úpicí


Branky


18. P. Škopán , 44. P. Škopán , 82. P. Škopán (p.) , 90. O. Knobloch
0

Sobotka v zápase s Úpicí rovnoměrně rozložila své góly do každého poločasu a díky hattricku Petra Škopána porazila Úpici 4:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sobotka se dostává do vedení

První poločas patřil hlavně domácímu týmu. Sobotečtí si díky své aktivitě vytvořili převahu v držení míče, na kterou hosté nedokázali reagovat. I díky tomu se Sobotka ujala už v osmnácté minutě vedení, a to díky gólu Petra Škopána. Vedoucí branka domácí fotbalisty uklidnila a jejich hra byla ještě sebevědomější. Po ztrátě balonu Sobotečtí rychle přistupovali k hráčům soupeře, kteří tak neměli dostatek klidu a času pro další práci s balonem a zpravidla o míč přicházeli. Úpice se tak prakticky nedostala k tomu, aby ohrozila branku domácího gólmana Michala Tanečka. Naopak Sobotka v závěru poločasu navýšila své vedení, když se ve čtyřicáté čtvrté minutě podruhé prosadil Petr Škopán. Sobotka tak odcházela do kabin s vedením 2:0. 

Petr Škopán kompletuje hattrick a pečetí výhru Sobotky

Ve druhém poločase hosté zlepšili svůj výkon. Fotbalisté Úpice zpřesnili svoji hru a dokázali se udržet delší do na míči, jejich kombinace ale jen zřídka překonala obranný val před pokutovým územím Sobotky. Domácí sice polevili v tempu, které nastolili v prvním poločase, přesto měli zápas pod kontrolou a svého soupeře nepouštěli do míst, kam nechtěli. S definitivním rozhodnutím přišli domácí v závěrečných minutách zápasu. V osmdesáté druhé minutě zkompletoval čistý hattrick Petr Škopán. O pět minut dříve než ostatních odcházel do kabin hostující Jaroslav Pich, který po druhé žluté kartě viděl kartu červenou. Přesilovou hru Sobotečtí využili v devadesáté minutě, kdy na konečných 4:0 dával Oldřich Knobloch. 



Ohlasy k zápasu


SK Sobotka
Ladislav Štrobl - trenér SK Sobotka: Zápas nám vyšel po všech stránkách, rychle jsme přistupovali k hráčům soupeře, a to jim v kombinaci dělalo problém. Cením si, že jsme soupeře - kromě malé domů a následného kopu nepustili do žádné vyložené šance.




Sestavy


SK Sobotka
M. Taneček [-] - J. Vích [-] (77. T. Klečal [-] ) , O. Knobloch [-] , P. Topič [-] (83. J. Gerboc [-] ) , M. Men [-] , P. Škopán [-] , Z. Přikryl [-] (87. J. Kavalír [-] ) , D. Juriga [-] , V. Bárta [-] , P. Halbych [-] , T. Pavlíček [-]

SK Sparta Úpice
R. Erben [-] - O. Biederman [-] , J. Marel [-] (87. O. Jeschke [-] ) , M. Čáp [-] (69. V. Prouza [-] ) , J. Kulhánek [-] , L. Rada [-] (75. P. Břicháček [-] ) , T. Brus [-] , M. Hanzlík [-] , P. Kejzlar [-] , J. Peterka [-] , J. Pich [-]

ŽK: 40. T. Pavlíček , 66. J. Vích - 39. J. Peterka , 43. J. Pich , 82. J. Marel . ČK: 85. J. Pich .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Koutník Michal - KROTIL Ondřej, JUNEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.