2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

25.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úpice si ve vyrovnaném zápase poradila s Nepolisy


Branky


0

V prvním poločase si více šancí vytvořili domácí, kteří ale většinu svých šancí nevyužili, a proto vedli pouze 1:0. Ve druhém poločase Nepolisy zlepšily svůj výkon, ale neubránily se druhému inkasovanému gólu. V závěru zápasu hosté nedokázaly navázat na kontaktní branku a prohráli 2:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Úpice jde do vedení

V prvním poločase hráli aktivněji fotbalisté domácí Úpice. Díky tomu se domácí dostali už v patnácté minutě do vedení, když se přes hostujícího gólmana Jana Marka prosadil úpický Milan Hanzlík. Vedoucí branka domácí tým uklidnila, v některých situacích až příliš. Úpice svého soupeře přehrávala, ve finální fázi ale domácí své akce přehrávali a zbytečně se sami vyháněli z lepších pozic pro zakončení. Fotbalisté Nepolis se v prvním poločase příliš neprosazovali, před domácím gólmanem Marcelem Douskem si nevytvořili příliš šancí, a první poločas tak skončil 1:0 pro domácí. 

Nepolisy sahaly po bodech

Ve druhém poločase hosté zlepšili svoji hru. Nepolisy přidaly na důrazu, zpřesnily svoji kombinaci a začaly být pro Úpici mnohem nebezpečnějším soupeřem. Dynamická hra Nepolis dělala obraně Úpice vrásky, hosté se přesto dlouho nedokázali prosadit a vyrovnat. V šedesáté osmé minutě se domácí mohli uklidnit, když na 2:0 zvyšoval Patrik Břicháček. Nepolisy se ale nechtěly vzdát tak snadno a o čtyři minuty později opět snížily na rozdíl jediné branky, když se trefil útočník Lukáš Pánek. Kontaktní branka nabudila hosty k ofenzivnímu závěru, ve kterém si Nepolisy vytvořily řadu nadějných příležitostí. Šance hostů ale zůstaly nevyužity a domácí své těsné vedení udrželi až do konce. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nepolisy
Milan Havlík - vedoucí mužstva Sokol Nepolisy: V prvním poločase nás domácí několikrát důkladně rozebrali, působili jsme velice naivním dojmem. To ve druhém poločase jsme se už poznávali, hráli důsledněji, zvýšili důraz a zpřesnili přihrávku. Najednou nevěděli domácí, kam dřív skočit. Velká škoda tutovek ke konci zápasu, slušela by mu minimálně remíza.



Sestavy


SK Sparta Úpice
- O. Biederman [-] (72. O. Jeschke [-] ) , J. Marel [-] , M. Čáp [-] , J. Kulhánek [-] , L. Rada [-] , M. Hanzlík [-] , P. Kejzlar [-] (68. T. Brus [-] ) , J. Peterka [-] (46. P. Břicháček [-] ) , V. Prouza [-] , J. Pich [-] , M. Dousek [-]

TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - M. Ullmann [-] , P. Pilař [-] (77. D. Šustr [-] ) , R. Chaloupka [-] - T. Hanuš [-] , M. Tlustý [-] , J. Lihan [-] , P. Mizerík [-] - J. Smadiš [-] , L. Pánek [-] , R. Schubert [-] (68. R. Zámečník [-] )

ŽK: 39. J. Pich , 80. J. Marel - 39. J. Lihan , 81. M. Tlustý .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Franěk Tomáš - BUCHTA Petr, ŠEDIVÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.