2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

24.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice díky dvěma gólům zdolaly České Meziříčí


Branky


0

Hořice si v zápase s Českým Meziříčím vypracovaly řadu příležitostí, které vyústily v jeden gól. Definitivní uklidnění pro domácí fotbalisty přinesla až poslední desetiminutovka, ve které Hořice zvýšily na konečných 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Hořice se dostávají do vedení

Hořice začaly proti poslednímu týmu tabulky aktivně a už po několika vteřinách hry se do šance dostal Jiří Melichar. Domácí útočník ale svým zakončením trefil pouze brankáře Davida Fryntu. Jiří Melichar měl další šanci o pár minut později, kdy mu míč před odkrytou branku předložil Jiří Šedivý, mladý útočník Jiskry však zaváhal při zpracování a obránce hostů míč odkopl. Hořice se i v dalších minutách dostávaly do šancí, v zakončení ale domácím fotbalistům scházel klid i přesnost. Gólové sucho trvalo do jednatřicáté minuty. V té době se k balonu ve vápně dostal Dominik Pour a domácí záložník se trefil přesně k tyči. Jiskra se tak čtvrthodiny před koncem poločasu ujala vedení 1:0. I ve zbytku poločasu to byli převážně domácí fotbalisté, kteří tvořili hru a byli nebezpeční. Většina šancí ale zůstala nevyužita a poločas tak skončil vedením domácích „jen“ 1:0. 

Domácí přicházejí s brankovou pojistkou až v závěru zápasu

Ve druhém poločase pookřáli i hosté. České Meziříčí se uvolnilo, hrálo lehčeji a začalo být i nebezpečné. Po hodině hry se v další nadějné příležitosti octli domácí, kteří však ani natřikrát nedokázali dostat míč do sítě – Zbyněk Nečesaný svou opakovanou střelou trefil nejprve obránce a pak i brankáře Fryntu, dorážející Aleš Vávra nakonec minul hostující branku úplně. V sedmdesáté minutě zahrozili fotbalisté Českého Meziříčí, kteří však svoji příležitost nevyřešili s chladnou hlavou, a proto se nemohli radovat z vyrovnání. Definitivní pojistku přidaly Hořice až v osmdesáté třetí minutě. Michal Skalský uplatnil před hostující brankou sílu a důraz a díky tomu dotlačil balon až do sítě hostů. Zbytek zápasu si již Hořice pohlídaly a zvítězily 2:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí mužstva Jiskra Hořice: Tři body jsou největším kladem dnešního odpoledne. Nevyužitím šancí jsme snaživým hostím nechávali naději a sami se strachovali o výsledek. Druhý gól přišel až v závěru, a tak povinná výhra zůstala doma.




Sestavy


TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - T. Lacina [-] (46. D. Melaga [-] ) , J. Šeda [-] , M. Tomáš [-] , D. Palm [-] - Z. Nečesaný [-] , D. Pour [-] , J. Rozsévač [-] , A. Vávra [-] (83. P. Kolovrátník [-] ) - J. Šedivý [-] (63. P. Kuneš [-] ) , J. Melichar [-] (46. M. Skalský [-] ) -

FC České Meziříčí
D. Frynta [-] - T. Havel [-] , D. Jančura [-] , V. Slánský [-] , J. Tomášek [-] , O. Ježek [-] , L. Hlavsa [-] , T. Krajňák [-] (54. J. Tomášek [-] ) , M. Kozák [-] , M. Čiháček [-] , L. Baše [-]

ŽK: 61. M. Tomáš - 30. D. Frynta , 31. M. Kozák , 42. D. Jančura , 72. T. Havel , 86. M. Čiháček .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Fišer Pavel - HOFMAN Miloš, HRON Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.