2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

24.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bělohrad zdolaly Úpici po penaltovém rozstřelu


Branky


0

Lázně Bělohrad se proti Úpici prosadily jen jednou. Vyrovnání hostů v poslední minutě zápasu tak oddálilo výhru Lázní Bělohrad do penaltového rozstřelu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lázně obléhají polovinu soupeře

Proti silným Lázním Bělohrad se Úpice nechtěla pouštět do bitvy na otevřeném poli. Proto se hosté stáhli spíše do defenzivy, bránili svoji polovinu a čekali, s čím přijde soupeř. Lázně Bělohrad tak povětšinu času držely míč na svých kopačkách. V soustředěném defenzivním bloku hostů se však skuliny nacházely velmi těžce. Úvodní branka zápasu proto padla až několik minut před koncem poločasu. Ve třicáté osmé minutě hosté ztratili míč při rozehrávce vlastní standardní situace. Pro domácí se díky tomu otevřel prostor pro zaútočení. Toho využil útočník Miroslav Rychecký, který překonal gólmana Marcela Douska a poslal Lázně do poločasového vedení 1:0.

Úpice v závěru vyrovnává

Fotbalisté Úpice zůstali ve druhém poločase trpěliví a za nepříznivého stavu se nehnali za bezhlavým vyrovnáním. Místo toho se Úpice nadále koncentrovala na pevnou a pozornou hru v obraně. Lázně Bělohrad tak byly opět nuceny obléhat úpickou hráz, která jen zřídka propouštěla domácí akce. Ve druhé části druhého poločasu začali hosté postupně uvolňovat stavidla své hráze a čím dál více se osmělovali v útočných snahách. Vodou na úpický mlýn byla i červená karta, kterou za svůj nesportovní zákrok v osmdesáté třetí minutě viděl Lukáš Jezbera. Za tuto připravenou taktiku byli hosté odměněni minutu před koncem zápasu. V osmdesáté deváté minutě našel centrovaný balon Patrika Břicháčka, který svoji šanci využil a vyrovnal. O vítězi tak měly rozhodnout penalty. 

 

 

V penaltovém rozstřelu domácí nic nepodcenili a po výhře 5:3 se mohli radovat z dvoubodového zisku. 



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad
Oldřich Velich - Lázně Bělohrad: Každá série jednou začíná a jednou končí. Po prvním poločase jsem si však nemyslel, že to bude dnes. Velkou převahu jsme vyjádřili gólově však pouze jednou. A gólových příležitostí jsme měli k navýšení skóre dostatek. I v druhé půli soupeře přehráváme, ale " odtáhnout podruhé ten autobus " z jejich vápna se nám již nepodařilo. A poslední, myslím že i první, centr do našeho vápna skončil gólem. Červená karta pro našeho hráče byla udělena naprosto v pořádku.




Sestavy


SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - J. Odvárko [-] (75. L. Jezbera [-] ) , M. Rychecký [-] (75. K. Černý [-] ) , J. Lánský [-] , P. Kazda [-] , L. Šrám [-] , J. Loner [-] , J. Wagenknecht [-] , T. Berger [-] , J. Šoufek [-] , J. Zejfart [-] (60. J. Hrnčíř [-] )

SK Sparta Úpice
- O. Biederman [-] , J. Marel [-] , M. Čáp [-] , J. Kulhánek [-] , L. Rada [-] , T. Brus [-] , M. Hanzlík [-] , P. Kejzlar [-] , J. Peterka [-] (77. P. Břicháček [-] ) , J. Pich [-] , M. Dousek [-]

ŽK: 81. J. Loner - 70. J. Kulhánek , 86. J. Pich . ČK: 83. L. Jezbera .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Dujsík Martin - MIŠKAŘ Karel, JUNEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.